Vuorossa jälleen luottoreseptejä.
Hollantilainen tonnikalavuoka
Riisi:
6 dl vettä
2 kalaliemikuutiota
3 dl pitkää riisiä
Kastike:
3 pussia (à 19 g/Knorr) hollandaisekastikeaineksia, alkuperäinen ohje sanoo kaksi, minä käytän 3
3 dl vettä
40 g voita tai margariinia
2 prk tonnikalaa vedessä
1 ruukku tilliä
1 dl juustoraastetta
Kuumenna vesi ja kalaliemikuutiot kiehuvaksi. Lisää riisit ja keitä 12
minuuttia. Katkaise virta ja anna riisin muhia vielä 3 minuuttia.
Valmista kastike sillä aikaa kun riisi kiehuu. Kaada kastikeainekset ja
vesi kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljaa
kuplien 2 minuutta ja vatkaa rasva joukkoon. Kaada riisi voideltuun
uunivuokaan. Levitä tonnikalat liemineen päälle. Silppua tilli ja
ripottele silppu ja juustoraaste tonnikalan päälle. Valuta kastike
pinnalle. Paista uunissa, 200 asteessa 25–30 minuuttia. Tarjoa raikkaan
salaatin kanssa.
keskiviikko 17. huhtikuuta 2013
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti