torstai 11. huhtikuuta 2013

BUZZAUS: Maxim urheiluravinteet (teaser)

Pääsin mukaan buzzaus-kampanjaan (www.buzzador.com) jo toisen kerran tänä keväänä. Tällä kertaa testaillaan Maxim-merkkisiä urheiluravinteita.

Tarkempaa infoa tuotteiden mausta ja vaikutuksista on tulossa myöhemmin, mutta hain eilen buzzadorpakettini ärrältä ja kun sain sen avattua, oli aivan pakko kirjoittaa muutama rivi siitä, mitä on tulossa ja mihin olen päässyt mukaan.

Paketin sisältö on siis tämä:



Tässä vielä pikkuisen tietoa ko. tuotteista:
Maximin perusti vuonna 1991 ammattipyöräilijä Steve Jennings. Ensimmäinen Maxim-tuote oli ravinnejauhe Maxim Carbo Loader, mutta todellisen potin räjäytti kreatiini, jonka Maxim lanseerasi ensimmäisenä maailmassa. Kreatiini nousi julkisuuteen vuonna 1992 Barcelonan olympialaisten myötä. Kaikki Maxim-tuotteet kehitetään edelleen ravitsemusasiantuntijoiden ja urheilijoiden kanssa tiiviissä yhteistyössä ja ne täyttävät tiukat laatustandardit, eivätsisällä mitään kiellettyjä aineita ja vielä maistuvat hyvältä.

Maxim on laadukas ja alkuperäinen urheiluravinnesarjakaikille, jotka haluavat varmistaa maksimaalisen onnistuneen liikuntasuorituksen. Uudistuneesta Maxim-tuoteperheestä löydät tuotteet suorituksen jokaiseen vaiheeseen tankkauksesta palautumiseen.

Lue lisää Maxim-tuotteista: www.maximsports.fi

Nyt on sitten monta hyvää syytä treenata! 

1 kommentti:

Ievuskainen kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta! Odotan saavani tietää asiasta lisää heti kun olet kokeillut tuotteita... :)