lauantai 27. huhtikuuta 2013

BUZZAUS: Maxim-tuotteet osa 2

Sitten esittelyssä lisää testattuja Maxim-tuotteita.

Total hydration- putkessa on veteen liuotettavia tabletteja ja tuote on tarkoitettu käytettäväksi treenin aikana. Ensimmäinen  ja ainoa miinus tuotteelle tuli siitä, että putkessa on kymmenen tablettia ja 750ml pulloon niitä laitetaan kolme, miksi ei siis voi olla 12 tablettia, jotta niitä riittäisi tasan neljään pullolliseen. Maku oli miedon appelsiininen - tässä siis vertailtu täysmehuun. Pelkäsin aluksi, että juoma maistuisi siltä menneiden vuosien vitamiiniliemien keinoappelsiiniltä, josta silloin sain kauhuni. Maku oli kuitenkin mielyttävä, selkeästi appelsiininen, ei liian mieto tai voimakas. Näitä kokeilin käydessäni yövuorojen välillä salilla (tähän testijaksoon on osunut poikkeuksellisen paljon yövuoroja minusta riippumattomista syistä) ja jaksoin tehdä harjoitukseni läpi kunnolla.

Salilta kotiin päästyäni nappasin nassuun vielä tuollaisen Recovery drinkin. Kolmesta tarjolla olleesta vaihtoehdosta (vanilja, mansikka ja suklaa) valitsin vaniljanmakuisen. Herra Kirjoitus altistettiin tämän tuotteen kohdalla sokkotestille ja ensimmäinen kommentti oli: "vaniljakastiketta purkissa...". Tuote oli tosiaan sellaista paksua, kastikemaista ja voimakkaasti makeaa ja vaniljaista - hyvää, sanoisin minä. Tämä ei ole tieteellinen tutkimus, mutta kumman hyvin tuo tuntui antavan lisää voimia tai paremminkin palauttavan niitä, sillä takana oli tosiaan yksi töissä valvottu yö, kunnon treeni ja silti tunsin olevani täysissä voimissani jälleen töihin mennessäni.

Tämä yhdistelmä total hydration tabletit ja recovery drink tuntui tosiaan toimivan.

Aikaisemmin kokeilin After training baria tumman suklaan makuisena. Maku oli mielyttävä, mielestäni kuitenkin varsin tumma. Patukan rakenne oli sellainen karkeahko, ateriankorvaus tai proteiinipatukoille tyypillinen. Nälän tämä kyllä vei ihan kiitettävästi, vaikka ei varsinaiseksi aterian korvaus tuotteeksi ole tarkoitettukaan.


On vielä yksi tuote, josta ei ole kuvaa. Mikä olisikaan liikunnan lisäksi se tilanne, jossa tarvitaan kunnolla energiaa? Miten olisi vaikka kiireinen yövuoro? Elimistö on jo pelkästä valvomisesta kovilla ja käy sen vuoksi ylikierroksilla, puhumattakaan siitä, kun pitää vielä kyetä tekemään töitä kiireessä eikä oikeastaan ole aikaa syödä.

Sellaiseen tilanteeseen nappasin mukaani Caramel& choco Energy barin - tai sanotaanko niin, että nappasin sen mukaan pahimman mahdollisen tilanteen varalle ja sellaiseen töissä törmäsin. Tuli siis todistettua, että kyseinen tuote toimii myös ateriankorvikkeena, sillä se antaa nopeasti energiaa ja auttaa jaksamaan. Maku oli todella herkullinen, sokkotestissä olisin kuvitellut varmaan syöväni jotain "oikeaa" tavallista suklaapatukkaa, mukavana yllärinä tuotteessa olivat kuivatuiksi hedelmiksi/marjoiksi tulkitsemani palaset, jotka patukan sisällysluettelon mukaan olivat karamellipaloja. Energiaa tässä patukassa tosiaan on reilusti, yli 220 kcal, joista suurin osa hiilihydraateista, proteiineja tuotteessa on sen verran, että se myös pitää nälkää loitolla.


Täältä tuotteiden virallisilta nettisivuilta löytyy tarkempaa tietoa tuotteiden sisällöstä ja muutakin tietoa. www.maximsports.fi

2 kommenttia:

Ievuskainen kirjoitti...

Näitä pitää ehdottomasti kokeilla, siis heti kun terveys alkaa kestää vähän rankempaa liikkumista! Missä näitä myydään?

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Ainakin osaa tuotteista saa ihan perus k-kaupoista, katselin noita viimeksi Supermarket Cityssä.

Suosittelen noita energypatukoita ihan makeanhimoon, ovat kuitenkin vähän terveellisempiä kuin tavallinen suklaa ja vähintään yhtä hyviä.

itse olen jäänyt aivan koukkuun tuohon lime/sitruunanmakuiseen juomaan...