perjantai 25. tammikuuta 2013

Parin viikon hiljaisuus

Nyt on sitten tämän blogin suhteen odotettavissa parin viikon hiljaisuus. Menin hankkimaan point-maailman vip-jäsenyyden kahdeksi viikoksi ja yritän nyt tietenkin koota sieltä mahdollisimman pisteitä. Ja se vie yllättävän paljon aikaa - turha kai sanoakaan, että yllätyin suuresti siitä, miten paljon tuo vie aikaa. No valinta on nyt tehty ja auringonkuvat silmissäni kokoan pisteitä.

Tuo aurinko on osin konkreettinen, osin kuvainnollinen. Ihan sen vuoksi, että pointshopin lahjakortit on nyt mahdollista vaihtaa myös Aurinkomatkojen lahjakortiksi ja se taas mahdollistaisi matkan jonnekin lämpimään auringon alle. Eli soveliaaseen aikaan mahdollisesti ensi syksynä nappaamme jonkin äkkilähdön jonnekin aurinkoon. Tai siis niin minä tässä kohtaa vielä luulen, katsotaan nyt sitten miten elämässä käy.

Nyt kuitenkin keskityn vielä pariksi viikoksi pistejahtiin, jotta saan edes vähän valuuttaa matkaa varten kasaan.

Tuo vip-jäsenyys liittyy myös siihen, että voitin pointdealin lahjakortin joulukisasta ja halusin lunastaa sillä yhden uuden lautapelin. Ilman vip-jäsenyyttä toimitus olisi ollut 15 euroa, vipjäsenille ilmainen. Sain vielä hyvän vinkin, mistä hankkia 14 vuorokauden vip-jäsenyys eurolla, joten se oli sitten vähän niin kuin pakko... ja tässä sitä nyt ollaan: odotetaan peliä postista ja kootaan pisteitä hullun kiilto silmissä. Sukkakin kudotaan, mutta siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja: