maanantai 28. tammikuuta 2013

Heckmeck

Tämä ei ole mikään maksettu mainos, en hyödy tästä pisteen pistettä, mutta haluan silti kertoa uusimmasta hankinnastani. Kuten edellisessä postauksessa kerroin, voitin pointshopin joulukilpailussa 12 euron arvoisen lahjakortin pointdealiin. Kyseisestä kaupasta minulla ei ainakaan perustarvikkeiden osalta ole mitään loistavaa sanottavaa, koska hintataso siellä on suhteellisen korkea - monet tavarat ovat sellaisia, että ne saa kaupasta edullisemmin kuin tuolta.

Päätin kuitenkin käyttää lahjakorttini tuotteeseen, josta olin ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut. Sillä tuon tavaran hintaa lahjakortti toi mukavasti alaspäin. Maksettavaksi jäi 4€.

Tein tilauksen keskiviikkona ja jos olisin ollut torstaina kotona, olisin saanut pakettini jo silloin. Nyt kävin sen kuitenkin hakemassa postista perjantaina. Samalla viikolla siis, joten toimituksen hitaudesta ei voi todellakaan moittia.

Hankintani on yllätys, yllätys Heckmeck-niminen lautapeli. Pelin tekijä on Rainer Knitzia, jonka käsialaa ovat mm. sellaiset loistavat pelit kuin Keltis, Kadonneet kaupungit, Taj Mahal ja Modern Art, joten peliltä voi odottaa paljon.




Peli on edelleen kelmuissa ja testaamatta, mutta päätynee pelipöytään tämän viikon lopulla, kun on taas tarkoitus kokoontua pelaamaan.

Ei kommentteja: