lauantai 4. joulukuuta 2010

4. testaus

Kävimme saunassa appelassa, enkä huomannut ottaa sinne mukaan rasvaa, joten iho ehti saunan jälkeen olla tunnin pari ilman rasvaa ja tuntui kuivalta ja kiristävältä.

Nappasin vähällä valikoinnilla testivoiteiden yövoide osastosta käyttöön Avonin Relaxing Night soothing creamin, jonka väitettiin soveltuvan kaikille ihotyypeille. Se kuulostaa minusta heti pelottavalta ja voimaakkan rasvaiselta - eikä mielikuvani ollut rasvaisen suhteen väärä. Voide oli kermaisen täyteläisen väristä, miedosti tuoksuvaa ja mielestäni tavattoman rasvaista. Ensi reaktioni voiteen levityksen jälkeen oli, että tämä ei ikinä imeydy ihooni ja saan kymmenen minuutin kuluttua pyyhkiä rasvan paperilla pois ja pestä kasvoni.

Yllätyksekseni voide kuitenkin imeytyi parissa minuutissa ja iho tuntui pehmeältä ja hyvältä, vielä vartissa ei tullut mitään takaisin puskemisen tuntua eli sitä ei varmaan tulekaan. Kymmenen minuutin kohdalla iho alkoi tuntua jännältä, voisiko kuvata ihan pikkiriikkisen puutuneelta tai sellaiselta kuin kunnon jalkahoidon jälkeen, kun tuntuu ettei jalkoja ole. Tunne oli siis sellainen kuin kasvoja ei olisikaan. Tunne oli mielyttävä ja ilmeisesti juuri se voiteen lupaama rentoutus.

Jokapäiväiseen käyttöön tämä tuntuu edelleen liian rasvaiselta, mutta hemmotteluksi silloin tällöin aivan ihana tuote.

Ei kommentteja: