keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Shampoota

Lauantaina oli kotikaupungissamme kolmen liikkeen järjestämät markkinat. Mukana olivat paikallinen kodinkoneliike, valtakunnallinen kampaamo ja hiustuote myymälä ja lastentarvikeliike. Markkinat olivat kodinkoneliikkeen pihalla ja osaa tuotteista myytiin ko. liikkeessä, osaa liikkeen pihalle laitetuissa teltoissa ja tarjolla oli myös monensorttista ohjelmaa ja viihdykettä.

Luin mainokset erittäin pikaisesti ja löysin lastentarvikeliikkeestä pelin, joka kiinnosti kovasti. Niinpä ehdottelin herra Kirjoitukselle markkinoilla käyntiä. Hän puolestaan oli lukenut mainokset huomattavasti paremmin ja kysyi, että tuon shampoon perässäkö sinä olet sinne menossa?

Jaa niin minkä shampoon??? En ollut huomannut kyseistä mainosta lainkaan. Fanletillä oli kuitenkin myynnissä 5 litran kanisteri 4R- shampoota. Eipä tarvinnut tukkuhamsterin ja shampoon suurkuluttajan kauaa miettiä, että haetaanko tuollainen kanisteri vai ei, kun pönikällä oli hintaa 15 euroa. Se ei kauaa kestä, kun siitä tasajaetaan meille, minun vanhemmilleni ja herra Kirjoituksen vanhemmille. Eli tämän kuun kosmetiikabadjetti menisi siinä, mutta eipä sitten taas hetkeen tarvitsisi ostaa shampoota.

Valitettavasti vain pari muutakin ihmistä oli keksinyt tuon saman hyvän tarjouksen ja ne muutkin hyvät tarjoukset, joita tuolla oli. Toiminnassa kampaamokaupassa oli yksi kassakone ja yksi toimimaton korttimaksupääte eli kassajono eteni tuskastuttavan hitaasti. Seisoin jonossa puolen tuntia, mutta sain kannuni.

Jonossa seisoessani alkoi sitten sataa kaatamalla vettä eli ihmiset pihalta pakkautuivat entistä enemmän telttoihin, joten tunnelma oli tiiviin kostea.

Onneksi pelikauppa oli seuraavassa teltanoven lävessä eli ei tarvinnut loikkia sateessa kuin metri. Peli ei ollut yhtä mielenkiintoinen kuin, mitä olin olettanut eli 7 euron hinta tuntui liian kovalta ja peli jäi kauppaan.

Kauppareisun saldoksi jäi siis kannulline shampoota, kyllä tällä hetken aikaa pesee hiuksia, mukaan sai samaan kauppaan vielä täyttöpumpunkin, mutta se ei näy kuvassa:

Ei kommentteja: