maanantai 7. kesäkuuta 2010

Parasta jalkarasvaa

Sain tässä jonkin aika sitten kullanarvoisen vinkin eräältä työkaveriltani. Hän suositteli minulle jalkojen kovettumien ja kuivien jalkapohjien hoitoon maailman parasta "jalkarasvaa". Jalkarasvaa on lainausmerkeissä siksi, että pullon kyljessä ei lue mitään jalkoihin tai kovettumien hoitoon liittyvää.

Omasta kokemuksestani voin kuitenkin ko. ainetta suositella, olen sitä nyt viikon verran säännöllisesti käyttänyt ja jalat voivat hyvin. Ensivaikutelma on mukavan viilentävä, imeytyy tosi hyvin, ei tahmaa käsiäkään levitettäessä ja ennen kaikkea pitää jalat pehmeitä ja mukavantuntuisina. Lisäplussaa on se, että ko. aine on helposti saatavilla esim. apteekeista tai siivoustarvikeliikkeitä eikä ole mitenkään erityisen kallis.

Mikä tämä ihme aine sitten on? Se on ihan tavallinen käsidesi. Kyllä, tarkoitan todellakin sitä ainetta, jota sairaaloissa ja vastaavissa paikoissa on joka nurkan takana ja jota mydään sekä apteekeissa että siivoustarvikeliikkeissä käsien desinfioimiseen. Siis tätä tuotetta taikka jotain vastaavaa:

Se ihan oikeasti toimii jalkarasvana ja hyvin toimiikin. Kannattaa kokeilla!

Ei kommentteja: