lauantai 22. toukokuuta 2010

Vajausta vaatekaapissa

Huomasin tässä eilissä päivänä vaatteita valitessani, että minun vaatekaapistani puuttuu kaksi tärkeää kesäpukeutumisen elementtiä. Niistä ensimmäisenä pitkä spagettiolkaintoppi. Kutsuttakoon sitä sitten mekoksi, tunikaksi tai topiksi, mutta siis sellainen vaate, jossa on kapeat olkaimet, avoin etu- ja selkäosa ja joka ulottuu reisille asti. Ei siis lyhyen mallin mukaan vyötärölle tai lantiolle, vaan reilusti reisille, ahterin alapuolelle.

Olen haaveillut sellaisesta vaattesta jo pitkään, mutta eiliseen päivään asti olin siinä uskossa, että sellaisia ei ole. Nyt näin tämän tyylisen vaatteen erään kanssaihmiseni päällä ja vaaleanviherryin kateudesta. Vaalea sävy siksi, että malli oli oikea, mutta kuosi kirjava ja minun maailmaani käy tällä hetkellä vain yksivärinen vaatekappale.

Olen selannut tusinan verran verkkokauppoja läpi, enkä ole löytänyt sitä the täydellistä toppia, mutta muutaman sinne päin olevan yksilön. Tämä kaunotar on nelly.comin sivuilta ja olisi täydellinen ilman koristelua ja kapeammilla olkaimilla.



Tarn Long Tank Top EUR 17,90, Only - NELLY.COM



Tämä on samasta paikasta, siis nelly.comista ja on jo hyvin lähellä täydellistä, tosin haluaisin kapeamman mallin ilman mitään hulmuhelmoja siis ihan perustoppi tuolla yläosalla ja pituudessa. Haluaisin kuitenkin tietenkin jonkun muun värin kuin valkoisen, vaikka se onkin joka kesä yksi sesongin ykkösväreistä. Toisin sanoen malli ensimmäisestä, kaula-aukko ja olkaimet toisesta ja väri ihan jostain muualta, niin olisin tyytyväinen. Eikä tarvitse tulla kertomaan, että etsin neulaan heinäsuovasta - tiedän sen itsekin.

Lotus Strap Tunic EUR 16,90, Vila - NELLY.COM

Toinen puute vaatekaapissani on asialliset shortsit. Ei siis mitkään lököttävät trikooretaleet tai revityt farkkushortsit, joille on kyllä niillekin paikkansa, vaan sellaiset siistit, mukavat, tyylikkäät, katu-uskottavat lämpimän kelin vaatteet. Nämäkin mallikappaleet ovat peräisin nelly.comin valikoimista.

Clara Shorts EUR 49,90, D Brand - NELLY.COMBuddha 5 Shorts EUR 15,90, Rut m.fl. - NELLY.COMBuddha Shorts EUR 17,90, Rut m.fl. - NELLY.COM
Tyydyn toistaiseksi kuolaamaan ko. vaatteita muiden yllä ja odottelen "transpiraatiota" siihen, että jaksan käydä kaupoilla tai aloittaa totisen etsimisen netistä (näissä esitellyissä malleissa ei ollut minun kokoani saatavilla) tai saan painettua "ohita"-nappia aivojeni halukeskuksessa.

Ei kommentteja: