maanantai 17. toukokuuta 2010

Broilerpiirakkaa

Torstaina tarjoilin vieraillemme broilerpiirakkaa, ja se saavutti niin suuren suosion, että päätin julkistaa sen reseptin täällä. Sain hyvät vinkit työkaveriltani, joten kiitokset hänelle!
Tällä kertaa mentiin vähän siitä, mistä aita on matalin eli käytin valmista pohjaa.
Broilerpiirakka

Pohja: sunnuntain valmista piirakkataikinaa
paistetaan pelkää pohjaa 200 asteessa n. 10 min

Täyte:
400g hunajamarinoituja broilersuikaleita paistettuna
1 pss herne-maissi-paprikaa
1 rasia (200g) tuorejuustoa, Italian yrtit, kreikkalainen valkosipuli tms.
½-1 tl chilijauhetta
4-5 dl juustoraastetta

Levitellään valmis taikina vuokaan ja sillä aikaa kun pohja esipaistuu, valmistetaan täyte. Paistetaan broilerit. Kuullotetaan herne-maissi-paprika ja lisätään joukkoon sekä tuorejuusto että chili. Lisätään esipaistetun pohjan päälle broilersuikaleet ja niiden päälle herne-maissi-paprika-chili ja tuorejuustomassa. Päälimmäiseksi ripotellaan juustoraaste. Paistetaan n. 20 min.

Hyvä ruoka - parempi mieli.

Ei kommentteja: