torstai 27. toukokuuta 2010

Shobbailut

Aion vakaasti istua loppukuun käsieni ja lompakkoni päällä ja olla ostamatta mitään, joten voin jo julkaista listan kuukauden hankinnoista. Aion pitää tästä lupauksestani kiinni siitä huolimatta, että työpaikalla on alennuskenkämyynti, jossa voisi saada satasen kenkiä hintaan 19 euroa. Minä en nyt osta uusia kenkiä, en vaikka miten mieli tekisi. Täytyy vaan jaksaa vakaasti uskoa siihen, että alennus-kenkiä löytyy syksylläkin ja ehkä vielä enemmän kuin kesällä.

Kosmetiikan suhteen olen ylittänyt itseni - jokainen päätelköön, onko se positiivinen vai negatiivinen ylitys. Olen nimittäin kuluttanut 7e kosmetiikkaan tässä kuussa.

Ostin kaksi poispeseytyvää hiusväriä yhteishintaan 5e ja täysikokoisen Doven summer glow vartalovoiteen, jossa on suojakerroin 15 hintaan 1,90e.Hiusvärin lasken mittavaksi säästöksi, sillä parturissa käydessäni joudun laskemaan tiskille joka kerta vähintään 40e, mutta yleensä noin 80e. Nyt kun sain puhuttua Ievuskaisen leikkaamaan takahiukseni ja nyrhin itse otsatukan ja sivukarvat sekä värjään hiukset itse, voin siirtää seuraavan kalliin parturikäynnin syksyyn tai alkutalveen.
Doven sitä tavallista sävyttävää Summer glow- kosteusvoidetta on vielä edellisessäkin purkissa jäljellä. Kesällä sitä kuitenkin kuluu runsaasti, koska suihkussa joutuu käymään usein ja iho kuivuu runsaasta suihkuttelusta. En usko meneväni konkurssiin tuon hankinnan takia ja sitä paitsi muut tavalliset naiset maksavat enemmän kuin nämä kaikki yhteensä yhdestä purkista ja minä sentään sain tuolla rahalla useamman purkin.

Jossain vaiheessa valittelin vaatekaapissani olevaa vajetta, enkä edelleenkään ole tehnyt juuri mitään asian eteen, mutta olen silti löytänyt haaveideni kohteille "kohtuulliset korvikkeet".

Shortsien kohdalla kävi nimittäin niin, että jostain aivojen sopukoista kaivautui esiin mielikuva auringonpaisteesta, lämmöstä ja kassatiskistä, jonka ääressä kuittasin isohkoa laskua visalla. Siihen samaan mielikuvaan yhdistyi väistämätön ajatus vaaleista shortseista ja ajatus ei jättänyt minua rauhaan ennen kuin olin kaivellut vaatekaappiani. Ja kas...minä omistan hiekanväriset puuvillashortsit. Toki ne ovat pidempää mallia kuin haaveilemani, mutta käyvät korvikkeesta.
Ne on ostettu Brasiliasta Salvador de bahialaisesta vaatekaupasta, josta ostettiin myös pari t-paitaa minulle, herra Kirjoitukselle shortsit ja t-paita sekä tuliaisia. Tästä mielleyhtymä lämpöön ja aurinkoon.
Topin suhteen lankesin mainokseen, enkä ainakaan vielä ole katunut. Tosin myönnän, ettei malli ole vartalolleni imartelevin mahdollinen ja lisäksi se on sellainen, jota en vielä vuosi, pari sitten olisi kehdannut päälleni laittaa. Ostin siis halpahallista tuubi-babydoll topin, joka on riittävän pitkä eli tulee alas reisille, jossa saa hyvin otettua aurinkoa, kun yläosassa ei ole olkaimia lainkaan ja joka näyttää mahani kanssa odotusmekolta, koska siinä on levenevä helma. Mutta kun se oli vihreä, mahtui päälle (eikä kiristänyt) ja oli hinnaltaan vain 7,90e, oli se pakko ostaa - ihan jo syksyä ajatellen.

Ei kommentteja: