tiistai 25. toukokuuta 2010

Ei ostoksia

Tein inventaariota hajuvesivarastossani ja huomasin onnekseni, etten ole ostanut hajuvesiä ainakaan kahteen vuoteen. Olen sisukkaasti pystynyt vastustamaan Donna Karanin "Be delicious"-tuoksun houkutuksia vedoten siihen, että se ei säily niin kauaa, että pääsee käyttöön.

Päivittäisessä käytössäni vuorottelevat edelleen "Nuit D'orchidee" ja "Anais Anais". Joista ensin mainitun laimenemisen tulppapullossa huomaa selvästi. En silti ole lisännyt käytettävän hajun määrää, vaan olen vain tyytyväinen lievästä tuoksun vähenemisestä, tuoksu kun oli alunperin turhankin voimakas ja lämmin. Ja kunhan se laimenee riittävästi, voi koko tuoksun hävittää :-).

Kynsilakkojakaan en ole ostanut ainakaan vuoteen. Tai oikeastaan aika täsmällisesti vuoteen, sillä edellinen lankeemukseni oli Yves Rocherin viime kesän kesäsävy eli se oikein tumma vihreä pikkupullo. Enkä muuten uskalla edelleenkään mennä laskemaan kynsilakkojani, niitä on ihan oikeasti vieläkin valtavan paljon liikaa, eivätkä ne vähenekään entistä tahtia, kun niiden käyttöä töissä on entisestään rajoitettu.

Ei kommentteja: