tiistai 18. toukokuuta 2010

tunneleita ja carcassonnea

Lautapelifanaatikkoa on hemmoteltu tänä keväänä, sillä Carcassonne-kokoelmani on täydentynyt oikein vauhdilla. Virallisista lisäosista ja minilisäosista puuttuu vain tänä vuonna julkaisuun tuleva "Corn circles".

Kaksi viimeisintä hankintaani ovat Spielbox-lehden mukana julkaistu "Tunneli"-lisäosa, jonka hankin Saksan ebaysta. Ensimmäisestä saamastani kappaleesta puuttui toinen sininen tunnelimerkki, josta korvaukseksi sain toisen ihan kokonaisen. Kuvassa molemmat versiot.
Kokoelmamme on täydentynyt myös Games Quaterly Magazinen mukana julkaistun 12 laatan lisäosalla. Erikoisinta tässä on uusi joen aloituslaatta, jossa lähteeltä lähtee tie, muutoin laatoissa ei ole mitään uutta ja ihmeellistä.
Kolmas hankkimamme lisäsarja on englanniksi "Cult, Siege and Creativity". Siinä on 6 kulttilaattaa kerettiläisineen, 4 piirityslaattaa ja kaksi tyhjää laattaa, jotka saa itse koristella. Meillä on aiheet noihen DIY -laattoihin, mutta tulostimen temppuillessa ne ovat odottamassa päätymistä tulostukseen.

Ei kommentteja: