tiistai 4. toukokuuta 2010

Kiirettä pitää

Mihin ihmeeseen tämä aika oikein katoaa?
Pitäisi tehdä sitä ja tätä, pitäisi, pitäisi ja pitäsi... Aikaansaannokset vaan jäävät sitten tasolle, joka ei välttämättä mainostamista kestä.

Huhtikuuksi ja toukokuuksi on jostain syystä kertynyt tapaamisia, tapahtumia ja tekemistä enemmän kuin neljäksi normaalikuukaudeksi yhteensä. Yritän kuitenkin ehtiä päivittämään viimeisiä kuulumisia, tekemisiä, valmistuneita näperryksiä ja uusia hankintoja ja poistoja.
Tänään tarkoitukseni on tehdä makuuhuoneessa suursiivous ja pestä ikkunat - pitäkää peukkuja, että asia saadaan tänään hoitoon (se on vaivannut minua viimeiset kolme viikkoa) ja lisäksi silittää pyykkiä ja pestä sitä lisää odottamaan uutta silitys päivää.

On ollut tosi ihanaa tavata vanhoja kavereita, muutama tapaaminen on vielä odottamassa ja niitä odotan yhtä innolla kuin toivon tapaavani uudelleen niitä ihmisiä, joita olemme viime aikoina tavanneet.

Minulla on tänään vapaapäivä, kävin aamulla salilla ja seuraavaksi menen hakemaan pyykit silitykseen ja sitten aion keskittyä makuuhuoneen siivoukseen. Palaan uusien postausten myötä toivottavasti pian ;-)

Ei kommentteja: