sunnuntai 31. elokuuta 2008

Nail art - taas uudet kynnet

Kädet ovat edelleen niin kurjassa kunnossa siivouspäivien jäljiltä, että niitä ei voi kameralla lähestyä. Niitä verhoaa siis mitään sanomaton kovikelakka, pikkurilleihin oli sentään ihan pakko pistää kukkaset, mutta niitä ei tällä kertaa esitellä - näkyisi vielä, miten kamalan huonokuntoisiin kynsiin olen ne laittanut.

Varpaat laitoin uuteen uskoon. Edelleen luotan turkoosin voimaan, se lakkapullo ei vieläkään ole loppunut, joten varpaani ovat varmaan joulunakin kesäisen turkoosit. Tällä kertaa käytin koristelussa 2mm kirkkaita kynsikristalleja. Vähän eri määriä eri kynsille, peukkuun viisi, kakkoseen kaksi ja kahteen seuraavaan yksi, se pienin ja muotopuoli sai jäädä ilman. Päälyslakkaa en laittanut nyt lainkaan eli samalla kyseessä on testi, miten kauan kestävät ilman päälystystä, kivet upotin painamalla ne hivenen kosteaan lakkaan. Kuvassa näkee, että yksi ukkovarpaan kivistä on luistanut pois paikaltaan eikä kuvio ole ihan symmetrinen, vaan enpä minä muutenkaan niin symmetrinen ole.


Tarkoituksena oli siis saada tuohon peukkuun aikaan sellainen siksak-kuvio, no aina ei voi voittaa... Kuvan epäterävyyd ei sitten ole minun vikani - hovivalokuvaajani, herra Kirjoitus, on ottanut kuvan- tosin minun on myönnettävä, että hätäisenä ihmisenä en antanut hänelle mahdollisuutta kuin yhteen kuvaan ;-).

2 kommenttia:

Herra.Kirjoitus kirjoitti...

Vai että hovivalokuvaaja ;)

Totta suttuselta se kuva näyttää, alkaakohan kameran ikä painaa?

Ievuskainen kirjoitti...

Tuosta turkoosista kynsilakasta sen verran, kun kaipailit jossakin edellisessä kirjoituksessasi juuri sitä sävyä vanhan lakan alkaessa käydä vähiin... Viimeksi shoppailemassa käydessäni mulla oli aikaa katsella uusia kynsilakkasävyjä ja havaitsin, että tuon kaltaista turkoosia löytyi useammastakin merkistä! *wink wink*