torstai 25. huhtikuuta 2019

Kosmetiikan pakkohankinta

Naamani on saanut hepulin, se kiristää, kurttautuu, kuumottaa, kirvelee, ärtyy ja ties mitä. En osaa sanoa, onko syynä käyttämäni meikki, meikinpoistoaine, kasvopesu, kasvovesi vai kosteusvoide vaiko kenties nämä kaikki yhdessä tai jokin niiden yhdistelmistä. Kaikki kun ovat olleet käytössä vasta muutaman viikon ajan. Toki syynä saattaa olla myös stressi, katupöly, huonot ruokatottumukset, liiallinen valvominen, siitepölyt tai kaikki edellä mainitut yhdessä.

Päätin aloittaa naamani palauttamisen normaalikuosiin paitsi nukkumalla pitkään ja parantamalla ruokailutottumuksiani myös hankkimalla uudet kosmetiikkatuotteet ja ottamalla ne heti käyttöön. Vaikka ne eivät olleet kalliita moneen muuhun tuotteeseen verrattuna, tuntui silti 30€:n sijoittaminen kosmetiikkaan isolta satsaukselta - jälleen merkki muuttuneista kulutustottumuksistani.

Tuolla rahalla sain Dermosilistä Anti-Stress seerumin, kasvojen puhdistusaineen, kasvoveden, silmänympärysvoiteen, Energy kasvovoiteen, heveyttävän puuterin ja lisäksi Cleansing moussen kaupan päälle ja bonuspisteillä kolme erilaista dödöä.




Näillä tuotteilla pärjää kyllä pitkään ja ihon rauhoituttua voikin sitten keskittyä testailemaan, onko joku noista aiemmin käytössä olleista tuotteita mahdollisesti syynä ihon reaktioon.

Samalla korjataan pääsiäisen ja sen jälkeisen mussutuksen jälkiä, epäterveelliset nautinnot näkyvät paitsi naamassa myös kropassa, joten terveelliseen ruokavalioonkin pitää seuraavina viikkoina panostaa, jotta sekin omalta osaltaan korjaa ihon huonoa tilannetta.

Ei kommentteja: