maanantai 31. joulukuuta 2018

Kosmetiikkapoistot 4/4 vuosi 18

Tähän mennessä vuoden alusta on poistunut/tyhjentynyt  112 törppöä.


Tyhjentyneissä on jälleen kerran sitä tavallista eli kaksi hammastahnaa, meikinpoistoaine, käsisaippua, partavaahto, suihkugeeli, dödö, puuteri ja 5 minihuulipunaa. Näistä huulipunista neljä on Oriflamea numerot 20, 27 ja 2x 29 sekä Yves Rocherin Hibiscus, mikä on yksi suosikeistani kautta aikojen.

Edelleenkin perustarvikkeita tyhjentynyt: Milk and honey käsirasvaa, toinen pullo ruusuista suihkugeeliä (yksi maalta, toinen kaupungista), hiusväri ja kynsilakanpoistoaine. Viisi minihuulipunaa (Yves Rocherin Marron glace, Petale, Brun Savane ja Rose Levant sekä Oriflamen numero 45) ja kulmakynä.

Jälleen yksi dödöpurkki mallia Dermosil, seuraavan merkkasin ruksilla, jotta varmasti tiedän kyseessä olevan eri purkin, Dermosilin tuotteita on myös rasvoittuville hiuksille tarkoitettu väriäsuojaava shampoo, minihuulipunat ovat Yves Rocherin Brun Savane ja Avonin 27, lisäksi vielä Herbinan peitepuikko, joka kului loppuun kolarinjälkeistä mustaa silmää peitellessä.



Yhteensä 28, vuoden alusta 140. Täsmälleen siis sama määrä kuin viime vuonnakin. Ensi vuonna yritän edelleen vähentää hankintoja ja saada pulloja tyhjentymään kaapeista. Ensinnä kuitenkin käytetään pois näytteet.

Ei kommentteja: