tiistai 25. joulukuuta 2018

Lahjattoman joulun lahjat

En sitten saanut ihmisiä uskomaan, että jouluna ei osteta lahjoja meille. Tai no osan kanssa onnistuin paremmin, osan kanssa huonommin, mutta se toki on todettava, että kaikesta huolimatta lahjat olivat tänä vuonna ihania ja käytännöllisiä.

Kummipoikamme vanhemmat esimerkiksi kunnioittivat toivetta ja joulukortin lisäksi kuoresta paljastui kummipojan ja isosiskonsa piirroksia ja askarteluita, jotka aina lämmittävät mieltä, sekä laatikollinen rubiinisuklaata, mikä oli kyllä aivan ylimääräistä, mutta ehkä näin jouluna sallittua.

 

Kuvassa oikealla on iso sydän pipari, joka itse asiassa on rasia.

 

Muutoinkin joulupaketeistamme paljastui kaikkea käytännöllistä, mikä on mielestäni mahtavaa. Saimme siis kahvia, suklaata, glögiä ja pipareita. Rakas kummitätini oli kutonut minulle valmiiksi liivin, jota en itse osannut jatkaa (sain sen lankakauppojen mukana puolivalmiina, ja sitä oli kutonut oikeakätinen kutoja, enkä osannut itse jatkaa sitä valmiiksi, vaikka koko olikin minulle sopiva). Herra Kirjoitus sai sukkia ja kerraston, me yhdessä kirjan ja minä posliinipurkin, jossa lukee "Onnenmurusia". Vaikka en yleensä lämpiä sisutusrihkamalle, tässä on jotain ihanaa, siitä tulee hyvä mieli, kun sitä katsoo - ehdottomasti jatkoon ja esille. Lisäksi saimme ravintolalahjakortin, joka mielestäni oli aivan liian suuri lahja meille. Rahalahjojakin kertyi muutama, ne puuttuvat kuvista tarkoituksella.


Kuvista puuttuu yksi lahja, joka otettiin käyttöön jo jouluaamuna. Nimittäin teleskooppivartinen jääkrapa/lumiharja. Nyt yltää lyhyempikin krapaamaan auton ikkunat - normiharjalla meikäläiseltä on jäänyt lasin keskikolmannes lumiseksi, kun ei vaan yllä korkean auton vielä korkeampaan ikkunaan.


Onnetarkin toivottavasti on meille suosiollinen, sillä saimme myös muutaman Ässä-arvan, pidän sormet ja varpaat pystyssä voiton maksimoimiseksi.



Suurin rikkuri oli rakas puolisoni, joka hankki minulle jouluksi uuden puhelimen. Nimellisesti ko. paketti oli naamioitu tulevan syntymäpäivän syntymäpäivälahjaksi. No pidetään sitten kiinni siitä, että kyseessä oli syntymäpäivälahja - silloin ei sitten saa mitään pakettia tulla. Puhelimen väri on lumoava turkoosi, viralliselta nimeltään Phantom Green ja olen vähän pahoillani siitä, etten voi ottaa puhelinta käyttöön ihan vielä. Näin siksi, että olen melkoinen rähmäkäpälä ja pelkään rikkovani puhelimen ilman suojakoteloa, joka on vasta tilattu ja matkalla tänne Kiinasta.  Kun se saapuu, voi puhelimen ottaa käyttöön ja minun ei tarvitse jatkuvasti pelätä sen rikkumista.

Ei kommentteja: