tiistai 18. joulukuuta 2018

Uudet pokat

Marraskuun viimeisen päivän kolarissa minulta rikkuivat myös silmälasit, jotka vakuutusyhtiö lupasi korvata. Kiersin useamman optikkoliikkeen ja etsin sopivia, koska nykyinen kehysmuoti ei kuulu suosikkeihini. Löysin pari mahdollista vaihtoehtoa, parista liikkeestä myytiin jopa ei oota, kun kaikki kehykset olivat leualle valuvia malleja.



Pitkään kipuilin sitä, että ykkössuosikkini olivat varsin näyttävät ja aivan erilaista tyyliä kuin minulla on totuttu näkemään. Lopulta päätin, että olkoon, tähän pimeyteen, synkkyyteen ja tylsyyteen kaivataan jotain piristystä. Niinpä minulla on nyt sitten kunnon bling-bling lasit aidoilla Swarowski kristalleilla.

 

Ero vanhoihin on melkoinen, kuten kuvasta näkyy. Ensimmäisen päivän jälkeen jouduin vaihdatuttamaan nenätyynyt laseihin, sillä niiden omat olivat varsin kovat ja teräväreunaiset ja painoivat vietävästi. Nykyiset silikoniset nenätyynyt ovat paremmat ja laseja voi käyttä ilman kipua. Sen verran sietämätön oli se ensimmäisten nenätyynyjen aiheuttama kipu, että edes lause "mitä nainen ei kärsisi kauneudekseen", ei motivoinut laseja käyttämään. Nyt tilanne on kuitekin toinen ja uudet lasit viihtyvät nenälläni jatkuvasti.

Ei kommentteja: