perjantai 9. joulukuuta 2016

Pikkujoulukynnet

Päätin panostaa työpaikan pikkujouluihin oikein kynsien kanssa. Ihan en kyllä onnistunut menemään teeman mukaan, sillä teema oli black and white sparkle. Minulla kun ei ollut (enää) mustaa kynsilakkaa ja vasta jälkeenpäin tajusin, että ehkä tumma yönsininen tai grafiitinharmaa olisi ollut parempi. Nappasin kuitenkin käyttöön ensimmäiset sopivat mitä löysin eli Yves Rocherin ikivanhan Vert Tigen ja Mavalan Glam Fizzin.

Ensin mainittua yksi kerros pohjalle ja jälkimmäistä kaksi kerrosta päälle ja johan kipinöi. Valitettavasti vain pohjavärin vihreys korostui enemmän kuin osasin odottaa eli kynnet eivät näyttäneetkään mustilta säkenöiviltä vaan vihreiltä.

No, kimallusta ainakin riitti ja se oli pääasia - nyt kun alan miettiä, miten ihmeessä irrotan nuo glitterit sormistani, niin saan vilunväristyksiä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko glitter muovia vai kalansuomuja?

Ievuskainen kirjoitti...

Nuo kynnet näyttävät kuvissakin hienolta, livenä olivat todella upeat (ab fab)! Sen verran voin muuten vinkata, että jos joskus tarvitset mustaa kynsilakkaa, tule lainaamaan. Kyllähän tällaiselta vanhalta gootilta aina yksi pullo löytyy... Vähintään... :D