tiistai 27. joulukuuta 2016

Kosmetiikkavarastojen täydennystä

Selvisin Dermosilin joulukalenterista suhteellisen pienillä ostoilla, mutta jotain oli pakko tulevan vuoden kuivan kauden (eli ajalle, jolloin ei tehdä kosmetiikkahankintoja) ostaa ja tietenkin käyttää niitä kuuluisia bonuspisteitä.

Kuvan tuotteista aika iso osa on bonuspisteillä hankittuja ja pienempi osa ostettuja, kaikki kuitenkin tarpeellisia, sillä näissä on vain peruskosmetiikkaa. Dödön kulutushirmu Herra Kirjoitus sai 9 kappaletta Sport&Sauna Man deoja, itselleni ostin kaksi limen tuoksuista dödöä. Myös puhdistusvaahdot (2 kpl), meikkivoiteet (2 kpl) ja micellar make-up removerit (2 kpl) ovat minulle. Samoin on hiushupun laita, edellinen varmaan 10 vuotta sitten kummitädiltä saatu alkaa olla niin käytetty, että oli pakko hankkia varakappale.

Viiden pienen suihkugeelin söpö setti oli tilauksen kylkiäinen, samoin huonetuoksu ja kasvovoide. Tuuheuttava shampoota ja koivunmahla shampoota ajattelin yhteiseen käyttöön samoin perussuihkugeeliä.

Kyllä tällä kosmetiikkamäärällä täydennettynä niillä, mitä kaapista löytyy pitäisi seuraava vuosi taas pärjätä. Eli tarkoitus olisi olla hankkimatta kosmetiikkaa vuoden 2017 aikana, kun näillä hankinnoilla täydennettiin akuuteimmat puutteet eli meikinpoistoaineet, kasvojenpuhdistusaineet ja meikkivoiteet sekä tietenkin dödöt, joita on pakko aina olla useampia varastossa.Ei kommentteja: