lauantai 10. joulukuuta 2016

Lanka- ja helmikranssi

Tein aikaisemmin kirjavan lankakranssin ja jo silloin oli tarkoitus tehdä toinen, mutta liima loppui kesken. Liimaa näihin uppoaa aivan uskomattomasti, onneksi löysin Motonetistä kuumaliimaa kilon pussin alta kympillä, muutoin olisi tullut kranssille ihan hurjasti hintaa. No, kaikki muu materiaali on ilmaista tai "vanhaa varastoa" eli kuumaliiman lisäksi en ole ostanut tähän mitään muita tarvikkeita.

Kummipoikani perheineen kävi kylässä ja he toivat kukkia. Otin talteen kukkien käärepaperin ja käytin sen kranssipohjana. Kiinnitys renkaaksi muutamalla palasella maalarinteippiä.
 

Langoista osa  on purkumateriaalia vanhoista sukista, osa muutoin sellaisia lankoja, joille en ole keksinyt järkevää käyttötarkoitusta.


Kranssi näytti jotenkin tylsältä pelkistä lankakeristä tehtynä, joten päätin lisätä siihen vähän jotain. Helmet on kiinnitetty siimalla. Helpommalla olisin päässyt, jos olisin liimannut ne, mutta koska en ollut varma, miten kauan jaksan pitää kranssia ovessa, halusin mahdollisuuden ottaa ne tarvittaessa uusiokäyttöön. Niinpä siimalla kiinnitetyt helmet saa purettua tuosta pois niin halutessaan.

Tämä helmikranssi jää koristamaan meidän ulko-oveamme.

Myös aikaisempaan sateenkaarikranssiin lisäsin vähän koristeita kultanauhan muodossa. Pieni asia teki paljon näköä kranssiin.

Ei kommentteja: