sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Pienet puikot ja isot juhlat

Sorruin tilaamaan Kiinasta paketillisen puikkoja, koska lasten sukkien kutominen 20cm pitkillä puikoilla on varsin hankalaa. Hankin siis parin euron paketin, jossa oli 11 erikokoista 5 puikon settiä, pituudeltaan 13 senttiä. Olin ajatellut ostaa 15cm pitkiä puikkoja, mutta niiden paketti hinta oli yli 7 euroa, joten nuukuus iski. Sen verran näitä jo testailin, että erittäin hyvin sopivat aikuistenkin sukkien kärkikavennuksiin, joihin pitkät puikot ovat hankalat.



Jossain vaiheessa vihjasin, että minulle tuli yllättävä tarve kutoa ylimääräiset tiikerisukat. Syynä tähän oli entisen työkaverini 40-vuotis juhlat, joihin meitä vanhoja työkavereitakin kutsuttiin. Ukaasina oli, että ei lahjoja, joten jotain meidän oli keksittävä, jotain sellaista, joka ei varsinaisesti olisi lahja. Niinpä kokosimme korillisen kaikkea lämmittävää kuten kauratyynyn, suklaata, viiniä, kynttilöitä ja teetä (joiden nimiin kasasin vihjeet valitsemalla Uskollisen ystävän ja Tiikerin päiväunen) sekä tiikerisukat.

Kuvissa sukat ovat vielä viimeistelemättä, kun äkkiä vain heittelin hankkimani tavarat niitä varten ostamaani säilytyskoriin ja pistin testikuvaa työkavereille, että tällaisen korin sain kasattua.



Ennen varsinaista pakkaamista toki viimeistelin sukat ja vähän vielä vaihtelin tavaroiden paikkoja, jotta sain korista näyttävämmän.

Ei kommentteja: