perjantai 7. lokakuuta 2016

Kerta kiellon päälle

Taisin sanoa, että meille ei enää tule lisää lankoja. Olisi jotenkin pitänyt tajuta, että eihän se tietenkään noin mene, sillä tosiasiahan on se, että kun sinulle tarjotaan ilmaiseksi kassillista lankoja, niille ei sanota ei.

Sain tosiaan lahjoituksena muovikassillisen sekalaisia lankoja. Osa on sellaisia, että ne eivät sovellu minun käyttööni, mutta kassissa oli mukana myös aika paljon sukkalangoiksi sopivia sellaisia seiska veikan ja isoveljen paksuisia ja näiden lisäksi useampia keriä todella ohutta villasekoite lankaa. Moneen projektiin näistä riittää.
Eräs henkilö tarvitsi kahvipusseja, joita lupasin varastoistani hänelle. Hän puolestaan siivosi omista varastoistaan minulle kassillisen lankaa ja langoillehan minä en koskaan sano ei. Kokonaisia keriä Teddyä ja vähän jämiä, yksi kokonainen Joki ja parit sen jämät sekä jonkin verran seiska veikkaa.Hetkeksi minun täytyy kiikuttaa nämä varastoon, sillä tämän viikon loppuun on saatava valmiiksi yksi pari viidakkosukkia lauantain synttärisankarille ja sitten pitäisi saattaa loppuun myös ne aiemmin esittelemäni kierrejoustin sukat.

Ei kommentteja: