perjantai 21. lokakuuta 2016

Kirppislöytöjä

Käyn nykyään äärimmäisen harvoin oikeilla kirppiksillä ja virtuaalikirpputoreillakin yritän toimia lähinnnä myyjänä. Tähän on johtanut se, että minun tarpeeni ja kirpputorien tarjonta eivät kovin usein ole kohdanneet, puhumattakaan siitä, että olisin ollut samaa mieltä tavaroiden hinnoittelusta, kuten olen täällä moneen kertaan urputtanut. Jos joskus jossain poikkean, niin kahdella parin korttelin päässä olevalla kirppiksellä, mutta sielläkin todella, todella harvoin.

Jostain syystä tähdet olivat tänään oikeassa asennossa, sillä tein kerrankin ihan uskomattomia löytöjä. Vein kasan tavaraa materiaalipankkiin ja löysin sieltä aarteita, kolme kappaletta pellavaisia  käsin päärmättyjä servettejä, pellavaisen pöytäliinan, violetteja munakennoja ja kasan langanjämiä sekä rullan loput kulta- ja hopea lankaa.Jokin sai minut poikkeamaan myös viereisen korttelin hyväntekeväisyys kirppiksellä, jossa uskomaton tuurini vain jatkui. Sieltä mukaani tarttui 6 kappaletta punottuja pyöreitä tabletteja keittiön pöytää varten (ne ovat olleet etsinnässä jo hetken), 8 kerää beige-valkoista Mimosa.-lankaa, 4 kerää puna-mustaa hapsulankaa, 1 kerä musta-harmaa-valkoista pampulalankaa, vajaat kerät vihreä-valkoista seiska veikan nostalgiaa, harmaa pätkävärjättyä nallea ja puolitoista kerää persikanväristä puuvillalankaa.


Kuvista puuttuu 5 kappaletta tabletteja ja pellavainen pöytäliina, jotka sijoitin suoraan paikalleen keittiönpöytään.  Koko tämä lysti kustansi minulle 6 euroa. Joskus näinkin, että on positiivista sanottavaa kirpparien hinnoittelusta, sillä lankojen osuus tuosta oli 5€.

Ei kommentteja: