maanantai 24. elokuuta 2015

Taisi vähän lapsettaa

Lankesin pahemman kerran, kun työkaveri lauantaina vihjaisi, että Halpahalleissa on irtokarkit tarjouksessa. Samaan hengenvetoon kuulin myös, että siellä myytiin Piltti-Muumi-salkkuja alta kahdella eurolla. Ei sillä, että olisin tarvinnut yhtään lisää roinaa meille, mutta nuo salkut nyt vain olivat niin söpön näköiset ja juuri sopivan kokoiset kaikenlaisen pienen krääsän  - ei kun anteeksi materiaalin ja tarvikkeiden säilyttämiseen.

Turha kai sanoakaan, että ostin kaksi salkkua, koska niissä oli erilaiset kuvat ja vähän myöhemmin annoin googlen kertoa itselleni, että kuvia on ainakin kolmea erilaista. Ei liene ylläri, että haluaisin sen kolmannenkin, mutta järki esti ainakin vielä toistaiseksi tekemästä kovin suurta numeroa sen puuttumisesta, mutta turha sanoakaan, että jos sattuu kävelemään vastaan jollain kauppareissulla (ja ihan vahingossa saatan poiketa tuonne lastenosastollekin muuten vain), niin korjaan sen kyllä talteen. Koska ne tosiaan ovat juuri sopivan kokoisia nippeleille, nappeleille ja nuppeille  sen lisäksi että ne ovat nättejä ja koska kaikesta muumeihin liittyvästä tulee ajanoloon keräilytavaraa. Voin sitten poseerata satavuotis kuvassani täydellisen muumisalkkukokoelman kanssa.Noissa salkuissa oli kummassakin sisällä 6 purkki pilttiä eli ei tarvitse hetkeen pohtia aamukahvievästä töissä - se saataa olla Pilttiä ja marjoja tai marjoja ja pilttiä.


Ai niin ne irtokarkit - en muuten osannut kiertää sitäkään hyllyä ja valitettavan iso pussillinen niitäkin lähti mukaan. Jokohan ens viikolla olisin sen verran tullut järkiini, että ymmärtäisin olla ostamatta sitä makeaa, ei siitä tule kuin paha olo.

Ei kommentteja: