keskiviikko 26. elokuuta 2015

Krokotiilin kyyneleet

Olen luvannut vuodattaa krokotiilin kyyneleitä sillä kohtaa, kun lemppari rajausvärini eli Look by Bipan vihreä väri nimeltään Crocodile loppuu. Se oli kerta kaikkiaan loistava tuote ja rakastin sitä ihan hirveästi. Koska se oli Wienistä aikanaan ostettu, ei uutta ihan heti ole saatavilla.

Saan varmasti jonkun kosmetiikkahygienia intoilijan pyörtymään kauhusta ilmoittaessani, että blogimerkintöjen mukaan otin kyseisen värin käyttöön vuonna 2013 elokuussa. (Vähintään yhtä paljon kauhua varmaan herättää se, kun ilmoitan, että minulla on käytössä myös yhä edelleen lähes ensimmäisissä blogipostauksissa mainittu Stargazerin lunar scape -luomiväri.) Tuosta  elokuus 2013 eteenpäin kyseinen väri olikin liki päivittäisessä käytössä loppumiseensa eli tämän vuoden kevääseen asti, varsin riittoisasta väristä voi siis puhua.

Korvasin tuon loppuneen värin wet'n'wildin grey black rajausvärillä ja jos noita kahta verrataan, niin suurin osa plussista kyllä menee tuolle Look by Bipan rajausvärille. Väri nyt tietenkin, koska rakastan vihreää ja tuo oli sellainen täydellinen rajaussävy, selkeästi vihreä, mutta kuitenkin riittävän tumma ollakseen tumma rajaus. Sivellin oli loppuun asti jämäkkä eikä levinnyt ja sillä pystyi tekemään sekä ohutta että leveämpää jälkeä. Aineen koostumus oli tasaista ja levittyvyys hyvä, ei tarvinnut ravistella, sen kuin veti siveltimen pullosta ja antoi palaa.  Ainoan miinuksen tarjoilisin siitä, että tämä ei ollut vedenkestävää ja siksi äärimmäisen herkkää leviämään - ei ollut yksi eikä kaksi kertaa, kun siivoilin levinneitä rajauksia naamaltani töihin poljettuani. Hintaa tuolla muistaakseni oli vitosen verran, eikä ollut tarjouksessa, pullolla kokoa 3,8ml.


Wet'n'wild on puolestaan "tylsän värinen", mutta tuo sävy on selkeästi parempi kun raaka ja puhdas musta. Ehdoton plussa sille tulee tuosta veden kestävyydestä, sen käyttöönoton jälkeen ei ole kertaakaan tarvinnut siivoilla rajauksia edes sateen jälkeen. Toisaalta poistaminen meikinpoistoaineella/kosteusvoiteella on helppoa. Koostumus ei ole yhtä tasainen kuin Bipassa ja purkkia pitää ravistella jokaisen rajauksen välissä, jos haluaa aineen tasaantuvan rajauskelpoiseksi eli myös väriä olevan siveltimessä. Sivellin on toistaiseksi pysynyt muodossaan, mutta eihän tämä ole ollut käytössäkään kuin muutaman kuukauden. W'n'w:n purkissa ei myöskään kerrota, paljonko ainetta siinä on, mutta pullojen kokoja vertaamalla sanoisin, ettei ainakaan enempää kuin Bipan pullossa. Jännityksellä siis odotan tuotteen riittoisuutta. Hintaa värillä oli muistaakseni kolmisen euroa, mutta kyseessä oli joku poistuvan sävyn supertarjous, joten normaalihinnasta ei ole tietoa.

Kaipaan krokotiiliäni kovasti, mutta ainakin toistaiseksi olen onnistunut saamaan itseni ymmärtämään, että uuden saaminen on mahdotonta ja että ilman vedenkestävyyttä se ei ole hyvä tuote kaltaiselleni vuotosilmälle.

Ei kommentteja: