perjantai 20. joulukuuta 2013

Kimalletta pimeyteen

Kun tässä on nyt jo rikottu kaikki mahdolliset ja mahdottomat tälle vuodelle annetut lupaukset, rikotaan se viimeinenkin. Kynsilakkojen hankintakiellossa olen roikkunut kaikkien pisimpään, mutta nyt tuli sitten sekin rikottua. Kävin henkka-maukassa ja ostin kimaltavan kynsilakan piristämään tätä pimeyttä. Olisin langennut enemmänkin, sillä maksaessani tuota yhtä lakkaa kassalla huomasin kassan vieressä kuuden kimaltavan lakan pakkauksen. Päätin miettiä asiaa yön yli ja kun seuraavanankin päivänä halusin nuo lakat, palasin takaisin kauppaan - vain huomatakseni, että joku muukin oli ihastunut lakkoihin ja ne oli myyty loppuun. Onneksi sentään ostin heti sen yhden.

Tämä 3 euroa maksanut lakka on pohjaväriltään kirkasta ja siinä on sinisiä, turkooseja ja hopeisia pieniä kimalteita sekä hopeanvärisiä isompia hexagoneja.


Minusta nämä kimallelakat ovat ihania, mutta niissä on yksi todella huono puoli - niitä ei tahdo saada kynsiltä pois millään muutoin kuin raaputtamalla ja sehän taas tekee hallaa kynsille, joten ehkä on vain hyvä, etten saanut noita lakkoja yhtään enempää. Kyllä tuo yksikin purkki jo tarjoaa kiillettä ja kimallusta pimeyteen.

Kynsillä pohjavärinä viimeiset tipat rakastamastani kullanvärisestä lakasta - Yves Rocherin kesäsävy jostain vuosien takaa ja yhtä kivaa ei tietenkään enää saa mistään. Päällä sitten pari kerrosta tuota kimaltavaa lakkaa, minä pidän, muut ehkä eivät. Kuvassa kynnet vielä siistimättä, sillä oli pakko rynnätä kuvaamaan, kun aurinko pilkahti jostain pilven raosta ja kuvat sai ihan luonnonvalossa ilman salamaa.




Ei kommentteja: