keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Hopotus: Autot lasten juhlajuoma testauksessa

Pääsin hopottajien kautta testaamaan Lasten Juhlajuomia, lisätietoa tuotteista täältä, KLIK


Juniorit pääsivät valitsemaan ensimmäisen testattavan juhlajuoman, joten ei siis ole ihme, että neljä ja kuusi vuotiaiden nuorten miesten valinta osui ensisilmäyksellä Autot-pulloon, joka sisälsi mansikanmakuista juhlajuomaa. 
Periaatteideni mukaisesti en edelleenkään julkista perheestämme tai ystävistämme nimiä tai kasvoja, joten näillä sutatuilla kuvilla mennään ja vieläkin pohdin, että onko noissa jo näytetty liikaa.

Testaamassa oli siis kolme lasta ja neljä aikuista. Pullon ulkonäöstä tuli plussaa sekä lapsilta että aikuisilta. Lasten määritelmä oli "hieno" ja "kiva", aikuisten puolestaan "hauska", "iloinen" ja "ostamaan houkuttava". 

Ensimmäinen ja iso miinus tulikin sitten korkkia avatessa, se pamahti kuin pahin shamppanja ja korkki sinkoutui kattoon asti, vaikka pulloa ei ravisteltu, ei käännelty eikä harrastettu mitään muutakaan väärää käsitelyä. Juoma ehti olla jääkaapissa viilentymässä ehkä puoli tuntia. Missään tapauksessa en siis suosittele juomia tilanteeseen, jossa aikuinen ei ole pulloa avaamassa, sillä saattaa saada todella pahat vammat aikaan, jos korkki vaikka sattuu poksahtamaan toisen silmään. 

Juoman väri oli kaunis ja poreita paljon eli siitä jälleen plussaa. Siihen positiivinen sanottava sitten loppuukin. Lasten yksinkertainen määritelmä juomasta oli "en pidä siitä", eikä aikuisten suusta juuri tullut sen positiivisempaa palautetta. Juomassa oli valtavasti hiilihappoa, mistä syystä siis tuo näyttävä poreilu, mutta ei lainkaan makua. Jos kerran pullon kyljessä lukee, että mansikanmakuinen, olisi sen odottanut maistuvan edes keinomansikalle, mutta makua oli niin vähän ettei sitä kyennyt tunnistamaan mansikaksi, vaikka tiesi, mitä makua etsiä. Lasten lasit jäivät parin kulauksen jälkeen siihen ja tilalle pyydettiin "kunnon limpsaa". 

Tämän testauksen perusteella en suosittelisi ko. juomaa lapsille, aikuisten boolissa yhtenä osana se saattaisi mennä.

Lisätietoa juomista löytyy täältä, KLIK

Ei kommentteja: