tiistai 12. tammikuuta 2010

Kirppiskierroksella

Vaikka väitin tehneeni jo kaikki alennusmyynti ostokseni, en silti malttanut olle menemättä Eurokankaan paljon rummutettuun aleen. Se oli kyllä lähinnä lenkin kannalta otettava käynti, koska sieltä ei löytynyt mitään - ei yhtään mitään sellaista, joka olisi inspiroinut tekemään jotain tai huudellut, että haluaa muuttaa meille. Ei edes sitä Nelliinan mainostamaa paljettikangasta, jota jokatapauksessa olisin ostanut siis jos sitä olis ollut saatavilla.

Paluumatkalla poikkesin parilla kirpputorilla ja saldo oli sieltäkin heikko. Mikä ihme ihmisiä vaivaa, kun ne hinnoittelevat kirpparitavaroitaan? Tälläkin kertaa olis tehnyt mieli pistää pariin, kolmeen tavaraan lappu "tilatkaa suoraan Jotexilta/Anttilasta/nettikaupasta X, niin saatte puolet halvemmalla". Tällä kertaa tosiaan tuntui, että myynnissä oli tavallista enemmän korkealle hinnoiteltua krääsää - no, ehkä se oli minun onneni, kun ei tullut tehtyä juuri hankintoja.

Kulutussaldo oli ihan 5e. Vaaleanvihreä silkkipashmina hintaan 1€ ja valittujen palojen ompelukirja hintaan 4€. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta opukselta, jossa oli myös kaavoittelun perusteita - niiden takia kirjan ostin, sillä tavallisia ompeluopuksia mulla on kyllä jo useampi kappale.

Ei kommentteja: