maanantai 11. tammikuuta 2010

Inventaarioisku osa 1

Uudenvuoden lupaustani noudattaen aloitin vaatekaappieni inventoimisen ja sainkin käytyä läpi kolme isoa koria. Kuten jotenkin oletinkin, ihan vielä en ollut kypsä luopumaan mistään, mutta sekin aika saattaa tulla nopeammin kuin uskonkaan.

Koreista löytyi ehkä 20 paria farkkuja, joista melkein kaikki sopivat päälle - positiivinen yllätys. Toinen yllätys oli koreista löytyineiden jumppavaatteiden/verkkareiden määrä. Jossain kohtaa yritin uskotella itselleni, että minun täytyy hankkia uudet jumppahousut, koska en omista kuin kahdet verkkarit. Ööööh, tuota, tuota, tuota. Noiden kolmen korin läpikäyminen johti siihen, että tiedän nyt omistavani siniset verkkarit, vihreät verkkari, harmaat verkkarit ja kahdet mustat verkkarit, joista toiset ovat kyllä kieltämättä parhaat päivänsä nähneet, mutta menevät kotikäytössä ja hätätilassa muuallakin. Lisäksi löysin kahdet mustat ja yhdet tummansiniset collegehousut, harmaat caprimittaiset jumppahousut, keltaiset jumppahousut ja kokonaista kuusi paria mustia jumppahousuja, joista kahdet ihan uudet! Koreista löytyi myös yhdet luonnonvalkoiset lökärit, jotka käyvät sekä olohousuina että jumppavaatteina. Samalla muistilokeroista avautui tieto, että jossain on vielä aikakin kolme paria beigenvärisiä housuja. Kaikki nuo yhteensä ynnäten tulee luvuksi 20 paria jumppa/trikoo/verkkahousuja. Ehkä ne riittävät hetkeksi, eikä tarvitse huomenna lähteä kaupasta hakemaan uusia...

Käyttöalusvaatelaatikosta löytyi edelleen puolikuntoisia vaatteita, jotka eivät enää ole uudenveroisessa kunnossa, mutta eivät ihan vielä poisheittäviäkään. Siirsin ne korissa etualalle, jotta tulisivat loppuun käytetyiksi. Se, että laatikosta ei löytynyt mitään poistettavaa selittyy varmaan sillä, että tein edellisen inventaarion syksyllä ja poistin loppuunkuluneita alusvaatteita.

Seuraavaksi pitäisi jaksaa käydä paita/pusero/toppi osaston kimpuun, mutta jotenkaan ei juuri nyt huvita.

Ei kommentteja: