torstai 18. tammikuuta 2024

Huppu

Kuten tuolla aiemmin kirjoitin ostin lankaa serkulleni tulevaa huppua varten. Tietenkin se täytyi laittaa puikoille heti. Mallin serkkuni oli löytänyt Suuri Käsityökerho - lehdestä. 

Testasin mallin ja hyvin piti olla sekä langan että käsialan kuosissa suhteessa malliin. Alku meni hyvin, vaikka alusta asti mietin, että malli on tehty todella hoikkakaulaiselle ihmiselle. Pikkuisen lisäilin silmukoita tuohon takakappaleeseen ihan vaan varmistaakseni, että sinne mahtuu myös hiukset sisälle. 
 

Ohjeen ja mallin "ongelmat" nousivat esiin sillä kohtaa, kun päälaen kavennuksia ja lyhennettyjä kerroksia alettiin tehdä, ne eivät vaan minun käsialallani toimineet, vaan ohimoille jäi jäätävät reiät, jotka oli pakko ommella piiloon. Jos seuraavaa kertaa tulee, niin teen kavennukset ihan oman pään mukaan, jotta saan ne menemään nätimmin. Myös huppua kiertävän resorin teen seuraavalla kerralla puolet pidemmäksi tai muotoilen sitä enemmän kasvojen mukaan.
 

Pistin hupun päähäni ja lähetin serkulle valokuvat (joita en todellakaan laita tänne). Kuulemma kelpaa. Hyvä niin. Väri on kyllä todella kaunis. 

Painoa hupulla  63g. Lankaa käytetty vuoden alusta 271g.

Ei kommentteja: