perjantai 22. joulukuuta 2023

Liian överi pallopanta

Niinhän siinä kävi, että överiksi meni ja oikein kunnolla. Mä en näköjään osaa näitä kasaa ja kokoa askarteluja missään suhteessa. 

Tarvikkeina vanha, kirpparin ilmaislaatikosta löytynyt panta ja eurolla paketti ostetut joulupallot. 
 

Alun perin tarkoitus oli käyttää vain 12 kappaletta kullanvärisiä palloja tuohon pantaan, mutta kun keltainen panta näytti hölmöltä, niin täräytin siihen sitten myös shampanjanväriset pallot, toiset 12 kappaletta. 

Tuohon alakerrokseen laittamistani palloista irroittelin "kannat" ja langat pois, päälimmäisiin jätin ne tarkoituksella näkyviin. Ja kuumaliimalla kiinnittelin pallot pannan kankaaseen. 
 

Nyt täytyy todeta, että tuo on jo niin överi, että minullakin on vaikeuksia kehtaamisen suhteen. Yleensä heitän vaan, että mä oon piikalikka, joka toteuttaa vanhaa sanontaa "laps suuhunsa ja piika päähänsä", enkä välitä muiden kommenteista, mutta tämän kanssa ollaan nyt kyllä jo jonkinlaisella kipurajalla.
 
 
Se on niin iso, niin kimaltava, niin sanalla sanoen överi niin kuin yllä oleva kuva kertoo. Valtavan iso tappiohan tämä ei ollut, koska pallot maksoivat kaksi euroa ja panta oli ilmainen - eivätkä ne yli 15€ maksaneet valmispannatkaan kovin kummoisilta näyttäneet (parilla työkaverilla on sellaiset), toki olivat ehkä järkevämmän kokoisia, sillä tämä on kokoluokaltaan Delhi-Durbar verrattuna tavalliseen tiaraan, jos jalokivivertaus sallitaan.  Selvennöksenä: Ensimmäisessä kuvassa mainittu Delhi-Durbar -tiara kolmella eri kuningattarella, jälkimmäisessä "tavallinen" Lotus-tiara käyttössä prinsessa  Catherinella ja kuningatar äidillä (silloinen Yorkin herttuatar). Kokoeron kyllä huomaa.

 
Ensi vuonna olen viisaampi, kokoan  tarvikkeet ja pyydän apua perheessämme siltä, jolla on silmää tällaiseen.

Ei kommentteja: