keskiviikko 20. joulukuuta 2023

Joulukorvikset 30 sekunnissa

Työkaverit ovat jo hetken pyörineet töissä päässään, korvissaan ja rinnassaan ties millaisia jouluvirityksiä. On tonttuja, paketteja, palloja, kuusia, poronsarvia ja vaikka mitä. Minullakin on kaapissa pari pantaa, mutta kaipasin jotain muuta. Kävin Normalissa katsomassa, mutta olin auttamattomasti myöhässä - vaihtoehtoja oli todella vähän ja nekin niin kalliita, että en ollut valmis maksamaan niistä niin hirveitä hintoja. 
 
Ihan sattumalta joulupakettimateriaaleja kootessani ja joulupaketteja tehdessäni löysin muutaman pienen vanhan joulupallon. Niiden muotoutuminen korvakoruiksi kesti ehkä hiukan enemmän kuin 30 sekuntia. 30 sekuntia siihen, että kaivelin korvakorukoukut esiin ja toiset siihen, että kiinnitin koukut palloihin.
 
Huvittavasti ja onneksi minulla sattui olemaan juuri kirkkan hopeanväriset korvakorukoukut, joten ne sopivat noihin helmiäispalloihin paremmin kuin hyvin. 


 
Tämä kuva paljastaa totuuden, pallot eivät ole aivan täydelliset pinnaltaan, vaan eletty elämä näykyy niiden helmiäispinnassa. Minulle nämä kelpaavat aivan hyvin, niitä tuskin tullaan käyttämään enempää kuin parina päivänä vuodessa.

 
Eivät ehkä kedon kauneimmat kukkaset, mutta riittävät tähän tarkoitukseen ihan riittävän hyvin. Jälleen kerran voin todeta, että tein itse ja säästin. Seuraavaksi varmaan ostan paikallisen halpakaupan joulupoistomyynnistä pari pakettia pieniä joulupalloja ja askartelen itselleni niistä pannan - vanhoja pantoja minulla on liikaakin, joten materiaalista ei tule puutetta.

Ei kommentteja: