sunnuntai 31. joulukuuta 2023

Kosmetiikan poistot 4/23

Vuoden viimeinen neljännes ja sitä myötä viimeinen purnukat kakskolme käynnistyy. Tyhjennyksessä on isoja purnukoita, joten kovin paljon tyhjiä purnukoita ei ole tullut. 
 
Ensimmäiset ovat sitä perinteistä eli tuplasti dödöjä, parit hammastahnat, yksi minihuulipuna ja pari näytettä: body lotionia jalkoihin ja misellivettä meikin poistoon. 

 
Jälleen lisää sitä tavallista, jättipullo aprikoosintuoksuista suihkugeeliä (pullo on tarkoitus uusiokäyttää eli täyttää, ihan tuon pullon kuosin takia), pieni pullo meikinpoistoon käytettyä oliiviöljyä, kaksi dödöä (yksi Herra Kirjoituksen, yksi minun). Lisäksi tuubi vegaanista huulirasvaa, minihuulipuna, meikinpoistoon käytettyä Apobasea, askartelussa käytetty valkoinen kynsilakka ja kaksi näytettä. Molemmat näytteet ovat Dermosilin; after sun body lotion kosteutti kantapäät ja korallinen värinen huulikiilto huulet.
 
Vuoden viimeisimmät poistot; käsisaippuaa (jälleen yksi täyttöpullollinen), Dermosilin kasvopuhdistusgeeli, jonka sain testattavaksi ja johon kovasti ihastuin (oli onneksi tullut myyntiinkin nyt vuoden vaihteessa), suuvesi, Herra Kirjoituksen tuoksu ja Dermosilin puuterihelmet.
 

Yhteensä 18 purtiloa ja 4 näytettä. Vuoden alusta 93 purtiloa ja 75 näytettä.

Ei kommentteja: