torstai 4. helmikuuta 2021

Parsintapäivä

Lomalle jäädessäni kyselin kälyltä, josko heillä olisi parsittavia sukkia. Olin jo aiemmin saanut kuvaa Juniorin jouluksi tehdyistä Pokemon-sukista, että kantapäät on rikki, ja ajattelin, että samalla menee sitten useampikin pari. Koska ulkona on hyytävä parinkymmenen asteen pakkanen, vietän lomani paljon mieluummin sisällä sukan parsimuksen kanssa. 
Osa sukista on sellaisia, että ne ovat käyneet meillä jo useamman kerran. Jossain kohtaa lienee aika antaa periksi, mutta vielä kerran koetin pelastaa esimerkiksi nuo Ässät-sukat, jotka ovat kälyn lempparit ja joiden pohja alkaa olla pelkkää parsimusta. Niihin ompelin sisälle huopakappaleet, jos ne vähän paremmin kestäisivät niiden avulla. Kudoin niitä aikanaan niin monta paria, etten edelleenkään mielelläni lähtisi kutomaan uusia, mutta kai sitten jossain kohtaa on pakko.

Juniorin Pokemon-sukkiin kudoin kantalapun kohdalle myös lisäpalaset kestoa tuomaan.  

Parsimalangat nappasin jämäpätkälaatikostani, nyt alkaa näyttää siltä, että punaiset on sieltä kohta käytetty loppuun. Latet parsin eräästä epäonnisesta projektista purkamillani silmukointilankoilla. Kierrätys siis rulaa ja parsimista kehtaa mainostaakin, koska se on valittu jopa vuoden käsityötekniikaksi. Kerrankin minäkin teen jotain, mikä on trendikästä

Ei kommentteja: