keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Kosmetiikkahamstraus

Mihin tiikeri pääsisi raidoistaan ja hamsteri kokoamisestaan. Dermosil osasi iskeä bonustarjouskamppanjassaan suorastaan vyön alle, sillä alennetuin bonuspistein olivat tarjolla juuri ne tuotteet, joita olin moneen kertaan katsellut, mutta en malttanut ostaa.

Paketin varsinainen ydin oli pitkään hankintalistalla ollut kunnollinen luomivärisivellin, se myös oli paketin tuotteista ainoa, joka täytyi ihan rahalla lunastaa. Paketin kokonaishinnaksi jäi siis 4,90€. Muut tuotteet sitten tosiaan bonuspisteillä, jotka käytännössä nyt kuluivat nolliin, mutta onpa tarpeellista kosmetiikkaa jemmassa loppuvuodeksi.


Paketin sisältö oli seuraava: kaksi Aurora-pakkausta, joissa rentouttava ja virkistävä suihkugeeli (toinen menossa lahjaksi), kolme extrapulloa tuota rentouttavaa suihkugeeliä, yksi pullo perheshampoota, neljä dödöä Herra Kirjoitukselle, kaksi hajuvettä Aamu ja Ilta (Aamu minulle, Ilta lahjaksi), savinaamio kasvoille, luomiväri sävyssä Red Grape, magneettinen luomivärikotelo, johon sopivat sekä tuo Red Grape että marraskuussa hankkimani turkoosi Ocean, ja sitten se luomivärisivellin.


Toivottavasti mä näiden hankintojen jälkeen pysyn vähän aikaa - esimerkiksi noin puolitoista vuotta - tekemättä kosmetiikkahankintoja. Ja tunnustan, ei näille olisi ollut tarvetta, mutta kun nuo suihkugeelipullot olivat niin ylimaallisen kauniita ja halpoja. Kyttäsin noita koko joulukuun, mutta en malttanut ostaa, kun hinnat eivät mielestäni laskeneet tarpeeksi. Onneksi niiden tuoksukin on mielyttävä eli ovat varmasti nautinto käyttää.

Tulivat vielä onneksi huhtikuun viimeisenä päivänä, niin ei pääsevät livahtamaan kaappiin vähän kuin ohi kirjanpidon, kun tarkka seuranta alkaa taas toukokuusta. 

Ei kommentteja: