tiistai 21. toukokuuta 2019

DIY Klipsutin

Olen jälleen ollut ideavarkaissa. Näin netissä myynnissä klisuttimia eli sellaisia kiinnittimiä, joilla saa suljettua napittoman neuletakin tai jakun. Ne ovat irrotettavia eli kummassakin reunassa on henkselin lukon tyylinen klipsu ja niiden välissä jokin koriste. Olivat todella kauniita ja allekirjoittaneen mielestä myös kalliita, niinpä päätin tehdä omani ihan itse.

Ensimmäisen testiversion tein entisestä lempipaidastani leikatuista koristeista, mutta ne eivät toimineet tässä tarkoituksessa. Purin yritelmän ja pistin palaset muualle kiertoon.

Sitten löysin kaverini lahjoittaman kaulaketjun, joka oli todella runsas, mutta käsittäkseni juuri sopiva tähän. Niinpä sitten irrotin ilmaiseksi saamistani lakanapidikkeista klipsut ja auoin muutaman metallirenkaan sekä käytin vähän siimaa kiinnittämiseen. Lopputuloksena oli Kalevala Koru-tyylinen DIY klipsutin.


Toimii samalla näyttävänä pukukoruna.

Pari muutakin ideaa on odottamassa toteuttamista eli saattaa olla, että teen näitä vielä muutaman lisää (jotta voin unohtaa ne kaappiin ja jättää käyttämättä). Seuraavaa mallia varten tein jo bling-klipsut



Ei kommentteja: