sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Piristävä pikahuolto

Reilussa tunnissa saa aikaan ihmeitä, varsinkin, jos on jättänyt itsensä pidemmäksi aikaa vähän niin kuin oman onnensa nojaan. Uusi hiusväri, nypityt kulmakarvat, ajellut sääret ja kainalot sekä kevään herättämänä purkista lisätty aavistuksenomainen päivetys vartaloilla piristävät kummasti. Lisätehoa sai vielä päähieronnasta, jonka itselleni tein.

Uusi hiusväri on kuparinruskea, jonkinlaista paluuta ruskean jälkeen taas punaisen suuntaan. Jotenkin koen edelleenkin henkisesti olevani punapää.
 

Kuvat lainattu netistä, mutta ovat lähellä totuutta, tosin omat kasvatuksessa olevat hiukseni ovat jo ainakin 20cm pidemmät kuin kuvan mallilla.

Naamaani hemmottelin kuorinnalla, naamiolla ja sen jälkeisellä tehokosteutuksella ja hieronnalla. Hampaiden välitkin kaivelin tavallista perusteellisemmin, ja hihittelin itsekseni, miten tuollainenkin asia vaikuttaa hyvään oloon ja itsetuntoon. Kädetkin kylvetin ja kuorin sekä viilasin ja lakkasin kynnet.

Toisen tunnin nautin appivanhempieni saunassa, jossa löylyttelin ihohuokoset auki ja liottelin jalat ennen raspausta ja kynsien lakkausta. Melkoinen hemmottelupäivä, mieheni sanoja lainatakseni "mikrospa". Pienissä ovat meikäläisen elämän ilot: nanoloma ja mikrospa, mutta pääasia, että harmaakausi alkaa väistyä.

Ei kommentteja: