Resepti oikein ihanaan herkkujälkkäriin.
Vaahtokarkki vadelmarahka
2 dl kuohukermaa
250g rahkaa
½ dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
200g raejuustoa
75g vaahtokarkkeja
Väliin 200g suomalaisia vadelmia
Pinnalle tuoretta ananasta ja/tai banaania ja/tai shanonia paloina
20g voita
3 rkl fariinisokeria
Vaahdota jääkaappikylmä kerma. Sekoita toisessa kulhossa rahka ja sokerit sileäksi. Valuta raejuustopurkkiin kertynyt neste pois ja pilko noin puolet vaahtokarkeista. Yhdistä kermavaahto, rahka-sokeriseos, raejuusto ja vaahtokarkkipalat. Annostele vaahto vadelmien kanssa kerroksittain jälkiruokamaljoihim tai laseihin.
Paista hedelmäpalat kauniin ruskeiksi voi-fariinisokeriseoksessa. Jäähdytä hetki ja nosta ne annosten päälle. Valuta pannuun jäänyt karamelliseos päälle.
lauantai 23. marraskuuta 2013
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti