lauantai 30. marraskuuta 2013

Kohtuuttomuuksien marraskuu

Olen ollut ison osan marraskuusta sairaslomalla ja se on valitettavasti näkynyt hankinnoissa.

Shoppailukieltoa rikottiin sitten urakalla, kun kerran rikkomaan lähdettiin.
Niiden jo esiteltyjen korujen lisäksi ihan vaan muutamat kengät tuli hankittua:


Koko paketti maksoi 18 euroa huuto.netissä, ensi sijainen syy hankintaan olivat Janitan punaiset nilkkurit, joita tuossa ensimmäisessä kuvassa ei näy. Myös valkoiset ovat ihan ok, niiden maalipinta on toki kulunut, mutta äkkiäkös sitä noista tuunaa jotain kivaa, vetää esimerkiksi uutta maalia pintaan, nahkaa kun ovat.

Pakestista käyttöön jäivät kahdet nilkkurit ja yhdet saappaat.


Kuin myös yhdet korkkarit ja yhdet mokkasiinityyppiset kengät, tosin noihin pitäisi vaihtaa korkolaput ennen käyttöä. Lempparini ovat nuo kiilakorkoiset kulutetunnäköistä nahkaa olevat bootsintyyliset kengät.



Tästä paketista kahdet lähtevät suoraan kiertoon. Tammikuussa vammautunut jalkani kieltäytyy taipumasta noiden punaruskeiden nilkkureiden sisään, ne kun ovat nilkasta sen verran kapeat, vaikka ne muuten olisivat aivan ihanat. Samaa vikaa tahtoo olla noissa ruskeissa sandaaleissa eli nekin menevät kiertoon ja löytävät toivottavasti paremman kodin jostain muualta.



Näiden lisäksi löysin Tampereelta Radiokirppikseltä aivan uudet Elloksen nahkaiset ballerinat vitosella. Värikin on ihanan piristävä, joitain muuta kuin perinteiset ruskeat ja mustat.




Käden hoitamista varten hain apteekista arpivoidetta - tosin purkin kyljessä lukee silmänympärysvoide, mutta tämä on sekä tutkimusten että nettigallupien mukaan erittäin toimivaa arpivoiteenakin. Hampaita kiristellen maksoin liki 30 euroa tuosta purkunasta, sen on sitten paree olla tehokasta. Suosittelivat kuuden viikon kuuria eli ensi vuoden puolella on sitten tarjolla  joko kehuja tai haukkuja isoon ääneen voidehoidon lopputuloksesta riippuen.

Ehkä pitäisi opetella olemaan hiukan kohtuullisempi näissä hankinnoissa.

Ei kommentteja: