torstai 27. kesäkuuta 2013

MustaPekka kana

Olen julkaissut useampia kanareseptejä, mutta en muista onko tämä Ievuskaiselta saamani herkkuresepti koskaan päätynyt blogiin asti, joten julkaisen sen nyt.

Mustapekka kana

Tarvitset:
1 rkl öljyä paistamiseen
450g marinoimattomia broilersuikaleita
2 isohkoa päärynää
1 prk mustapekka ruokakermaa
1 rkl maitoa
1-2 tl suolaa
½ -1 tl chiliä
125g (½ pkt) perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa

Paista broilersuikaleet öljyssä. Kuori ja paloittele päärynät pieniksi lohkoiksi. Laita isohkoon uunivuokaan ensin kerros päärynälohkoja (1/3 päärynöistä) ja ripottele niiden päälle suolaa ja chiliä, kaada päälle ½ broilersuikaleista, lisää päärynälohkoja ja mausteista, loput broilereista ja loput päärynät. Sen jälkeen kaada ruokakerma vuokaan ja huuhtele purkillinen lusikallisella maitoa. Lopuksi laita päälle Koskenlaskijaviipaleita.

Paista 200 asteessa n. 35 min kunnes päärynät ovat pehmeitä. Tarjoile salaatin ja riisin kera.

Ei kommentteja: