keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Turkoosit hepeneet

 
Vaikka olen yrittänyt pitää tiukkaa linjaa siitä, että vaatteiden ostaminen on pannassa, vastaan tuli jotain, jota en kertakaikkiaan voinut vastustaa. Rakas mieheni nauroi hepeneet nähdessään, että juu, kyllä ovat taas kerran käyttäjänsä näköiset. Mistään pikku pikku hepenistä ei ole kyse, vaan järkevät perusalusvaatteet, mutta se väri, se väri...

Väri on ihan ehta välimerenturkoosi, oikein voimakas ja näyttävä väri, jota en sitten millään saa toistumaan oikein näissä valokuvissa vaikka miten olen yrittänyt. Alusvaatteiden koristelussa on käytetty vihreää ja vaaleampaa turkoosia, ovat mukavat päällä ja nätit. Ja mikä parasta - olivat edulliset, uudet ja maksoivat vain 7,90e.




Nyt täytyy vain vakavasti pohtia, voiko noita käyttää töissä vai näkyvätkö liian näyttävästi työvaatteiden alta. Alla vielä yksi väri yritelmä, mutta tuo ylempi on enemmän todenmukainen.

Sen verran vielä täytyy kommentoida, että vaatteet eivät sitten sisällä kenkiä. Pitäähän sitä johonkin saada tuhlata, kun kerran jatkuvasti tekee kaikkea lisätyötäkin. Tällä hetkellä "lisätöinä" ovat ylityöt omalla työpaikalla, mysteerishoppaus ja opetustehtävät eli rouva Jälkikirjoituksella on edelleen monta rautaa tulessa.

Ei kommentteja: