sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Buzzaus: mustikkalakritsi

Eilisen teaserin jälkeen varsinaista asiaa aiheesta: pääsin siis mukaan buzzadorin kampanjaan, jossa buzzataan mustikkalakuista. Buzzadorista ja buzzauksesta enemmän tietoa haluavat saavat sitä täältä.

Pääsin siis mukaan Pandan mustikkalakuja koskevaan kampanjaan, jossa sain testattavaksi ja jaettavaksi noita herkullisia lakuja - kummasti minulla on viime aikoina riittänyt kavereita, jotka ovat tarkistaneet, vieläkö herkkuja on jaettavaksi.

Panda Natural Blueberry liquorice - sallittu herkku makean nälkään sanovat mainokset. Tällä viitataan siihen, että kyseisessä tuotteessa on rasvaa alle 0,9 %. Kyseinen lakritsi on väri- ja säilöntäaineeton ja sen maun salaisuus on aito mustikkasose. Tuote sopii siis niin vegetaristeille kuin vegaaneillekin. Mustikkalakua löytyy sekä reilun kokoisina patukoina (32g) ja palasina pussissa (125g).

Samaan tuoteperheeseen kuuluvina saatavilla ovat myös Panda natural original liquorice (hienostunut, aavistuksen vahvemman makuinen lakritsi), Panda natural strawberry liquorice (mansikan makuinen laku maistuu aidolle mansikkasoseelle) ja Panda natural fresh herb liquorice (raikkaan yrttinen lakritsi saa makunsa 18 yrtin sekoituksesta).

Minä siis pääsin testaamaan tuota mustikkalakritsia ja ihastuin kovasti. Maku oli todella pehmeän täyteläinen, ei mitenkään voimakkaasti mustikkainen, mutta mustikan maku oli kuitenkin selvästi tunnistettavissa.

Useimmat testaajat maku on yllättänyt positiivisesti, jokunen soraäänikin on toki joukkoon eksynyt, mutta niinhän se on, etteivät kaikki tykkää samoista asioista. Moni testaaja on sanonut ja samaa mieltä olen minäkin, että tuo mustikkalaku on todella sellaine herkku, että sillä saa hyvin makeanhimon tyydytettyä - yksi patukka riittää siihen hyvin.  Turha kai sanoa, että olen oman testauskappaleeni jälkeen rikastuttanut kauppaa ostamalla noita lisää - ne vain ovat niin hyviä.

Onko kukaan päässyt noita kokeilemaan? Tässä kuussa noita patukoita on ollut jaossa myös lehtien mukana. Mitä muita makuja toivoisitte valikoimaan kuin mustikka ja mansikka?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mustikkaa ja lakritsia?.. kuullostaa oudolta yhdistelmältä...

Anonyymi kirjoitti...

Saako noita ihan tavallisista kaupoista?

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Mustikka ja lakritsi on ihan toimiva vaihtoehto- tuo ei maistu ihan perinteiselle lakulle, vaan maku on pehmeämpi.

Noita saa ihan tavallisista kaupoista, ainakin suuremmista liikkeistä. Pienemmistä en ole katsonut.

Anonyymi kirjoitti...

Testattu on ja hyvää oli. Kiitos vinkistä. Makuja voisi olla enemmänkin kuin mustikka ja mansikka.

Reino kirjoitti...

Pidän lakritsista, varsinkin "metrilakritsista" Tätä voisin kokeilla suurempaan lakritsihimooni. Pussi on tosin pieni.