keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Anopin antimet osa 2

Kuten aikaisemmin kerroin avulias anoppini suostui liittymään kirjakerhoon, jotta miniänsä saisi edulliseen hintaan haluamansa käsityökirjat. Edelleenkään en ymmärrä, miksi hinnat ovat uusille jäsenille halvemmat kuin meille vanhoille - juu, kyllä kuulun samaiseen kirjakerhoon itsekin.

Ensimmäisen paketin esittelinkin jo ja nyt sitten saapui toinen, jonka sisältö oli seuraava:

Noista joka tyypin kaavakirja oli se ykköshaaveeni, jonka erityisesti halusin. Eikä se pettänytkään, tosin tässä sarjassa taitaa olla yllättävästi niin, että kakkososa on ykköstä parempi, mikä on aika harvinaista. Seuraavaksi eniten toiveita latasin tuohon Virkkaa ruutuja kirjaan ja tipuin vanhan sananlaskun mukaan korkealta. Sananlaskuhan sanoo, joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa. Mitä kirja siis pitää sisällään - neuvoja siitä, mitä isoäidin neliöistä voi tehdä, useimmat ideat jo moneen kertaan nähtyjä. Kirjan paras anti selkokielinen kaavakuva isoäidinneliön virkkaamisesta ja ohjeet ruusun virkkaamiseen, suurin osa lopuista sivuista lähes turhaa täytelöpinää. Pettymyksen aiheuttajana voi olla toki sekin, että kuvittelin kirjan sisältävän muitakin ruutumalleja kuin isoäidin neliön - pitää siis hankkia joku toinen kirja, jossa jo kannessa luvataan 200 erilaista ruutumallia, silloin voi ainakin olettaa saavansa erilaisia malleja.

Kolmas kirja eli nykykeittiön niksit olikin sitten paketin yllätysplussa. Se päätyi pakettiin lähinnä siksi, että jokin kirja piti vielä valita ja tämä oli halpa. Kirja kuitenkin sisältää todella paljon hienoja vinkkejä eli nostan peukkua ja suosittelen.

Palkkiona uudesta jäsenestä sain sitten Finlaysonin Rakkausmuumi pussilakanat kahdelle. Ovathan nuo ihan suloiset siitäkin huolimatta, etten ole mikään mahdoton muumifani. Jostain syystä meille vaan on näitä muumilakanoita kertynyt useammassakin kuosissa ja värissä. Eipä tarvitse sitten hetkeen lähteä lakanakaupoille.
 

Ei kommentteja: