perjantai 30. maaliskuuta 2012

Poistoja ja tyhjiä purkkeja

Kuten vuoden viimeisessä tyhjentyneiden kosmetiikkapurkkien postauksessa kirjoitin, kesti parisen viikkoa ja ne viimeisetkin tipat noista melkein tyhjistä purkeista oli käytetty. Hamsteriluonteestani kertoo jotain se, että kivuttomasti löytyi uudet tilalle.

Pieni tuubi on Yves Rocherin yövoidetta, turkoosi saippuakotelo merkkaa kropan pesuun tarkoitettua palasaippuaa siitä kun ei jää mitään jäljelle, valkoinen vihreä etikettinen pullo piti sisällään www.infinité sarjan vitamin-shampoota. Yves Rocherin Nuit D'orchidee hajuvesipullo ei tyhjentynyt, mutta tuoksu osoitti ajan ajaneen tämän hajuveden ohi. Toinen saman sävyinen eli tummanviolettipullo on Sunsilkin muotovaahto siis sellainen nestemäinen, jonka piti vaahtoutua pumpusta ulos tullessaan. Tämä on nyt sitten toinen täydellinen floppi Sunsilkin tuotteista, edellinen oli täällä esitelty muotoiluvaha eli ei tarvitse ajatella, että enää tuhlaisin rahaani tuon merkin tuotteisiin. Seuraavat tuotteet pitää sitten saada lahjaksi, jotta suostun niitä enää kokeilemaan. Tosin osan syystä voisin vierittää paikallisen halpakaupan niskoille, sillä voipi olla, että he eivät kovasti välitä siitä, miten paljon käyttöikää tuotteella on, kun pistävät sen myyntiin - molemmat floppituotteet kun on ostettu tarjouksesta samasta kaupasta.

Siinä vaiheessa kun muotovaahtoa oli jäljellä noin puolen pulloa, pumppu lakkasi toimimasta, se pissi kaiken nesteen ulos pumpun sivusta nesteenä, ei vaahtona eli se siitä sitten. Puolen pulloa jäi käyttämättä ja meni roskiin pullon mukana.

 Ja lisää peruskamaa kaksi shampoo pulloa, toinen maalta ja toinen kaupungista, molemmat jo useampaan kertaan kierrätettyjä. Rexonan maskuliininen suihkugeeli Herra Kirjoituksen käytöstä ja Erisanin kosteusvoide molempien yhteisestä käytöstä. Tuntui, että vaikka pakkaset ei hirveän koviksi nousseetkaan, niin silti iho kuivui ihan hurjasti ja vaati huimasti rasvausta.


 Hiuksetkin olen ehtinyt kertaalleen värjätä. Kiinanruusun ruskea sävy on kyllä aika tumma, mutta mennään sillä nyt hetki. Kesäksi haluan sitten blondiksi. Kun näitä kuvia katselee, voisi ajatella, ettei meidän huushollissamme käytetä kuin suihkugeeliä ja rasvaa, sillä taas on yksi suihkugeeli kulutettu loppuun, tällä kertaa Oriflamen Milk & Honey, talven tykympänä rasvana on palvellut Apobasen oily creme, pari vanhaa näytettäkin päätyi jalkarasvaksi, kun en sillä hetkellä löytänyt oikeaa jalkarasvaa mistään. Dödöäkin tarvitaan joka päivä, joten ei liene ihme, että näitä tyhjenee.

Jos seuraavan kuvan suhteen tulee deja vu-tunne, se on ihan todellinen, nämä samat shampoopullot ovat näkyneet täällä blogissa moneen kertaan. Syynä tähän on se, että hankin shampooni useamman litran kannuissa. Nytkin 3 litran kannun tyhjennyttyä ja siitä tehtyjen tankkausten loputtua käyttöön tuli uusi 5 litrainen 4R KC-shampoo, joka päätyi ensin testaukseen kaikissa kolmessa paikassa vajailla pulloilla ja kun se hyväksi todettiin ja pullot tyhjentyivät- pääsivät ne uuteen täyttöön ja jälleen käyttöön.



Vaikka meikkaan joka päivä, silti tuntuu, että meikeistä kuluvat vain puuteri, meikkivoide, kulmakynä ja ripsiväri muiden meikkien ollessa ikuisia. Nytkin tyhjentyneissä on Oriflamen meikkivoidetuubi. Sen lisäksi poistoon päätyi tuote, jonka perään sydämeni itkee verta: L'Orealin lash architect ripisväri. Olen elämässäni ostanut näitä kaksi ja molemmissa on sama ominaisuus, itse ripsari on paska, joten sitä ei tule ikävä, mutta sen sijaan tuo ceramide base, ripsien pidentämiseen tarkoitettu kuitupohja on kuin unelma ja sen perään itken. Viimeisen kuukauden olen kaivellut purtilon seinistä viimeisiä rippeitä noista kuiduista ja nyt se on sitten pakko uskoa, että loppu mikä loppu.

Tähän mennessä tänä vuonna 22 tyhjennyttä tuubia, purkkia tai vastaavaa.

Ei kommentteja: