torstai 30. kesäkuuta 2011

Touko- ja kesäkuun hävikki

Ilmeisesti on niin, että kosmetiikaan pätee se joka toisen laki. Nimittäin niin, että joka toisessa kuussa kosmetiikka purtiloita tyhjenee runsaasti ja joka toisessa kuussa vain pari, kolme. Niin kävi nytkin, huhtikuussa poistoja oli vaikka miten paljon, toukokuussa vain pari hassua purkkia. Niitä oli niin vähän, etten jaksanut (enkä ehtinyt) vääntää niille omaa erillistä postausta, vaan yhdistin ne kesäkuun kanssa samaan.

Kuvasta puuttuu lisäksi yksi pikkuruinen pinkki huulikiilto, jonka onnistuin unohtamaan pestäväksi menneen työtakkini taskuun ja sille tielle se katosi. Onneksi kyseinen tuubi oli jo melkein tyhjä, eikä edes hyvää sävyä siis käytännössä sellainen jääpinkki eli hyvin vaalea. Sen pääasiallinen tarkoitus oli toimia vain 60-luvun meikkini täydentäjänä ja sen se hoiti hyvin eli emme itke menetyksen takia.

Mikä erittäin ärsyttävää, minä rähmäkäpälä onnistuin tyhjentämään yhden kameran muistikorteista. Täsmällisesti siis sen kortin, jossa oli toukokuussa tyhjentyneiden kosmetiikkapurkkien kuvat - suihkugeeli, shampoo, yksi huulipuna ja jotain muuta. Koska aikaa on kulunut jo niin kauan, en millään muista, mitä kaikkea silloin tyhjentyi kaapeistani. Arviolta väitän, että purkkeja oli ehkä viisi tai kuusi.

Kesäkuussa tyhjentyi sitten seuraavaa: yksi kappaletta dermosilin dödöjä, Garnierin 2in1 shampoo ja hoitoaine, Oriflamen visions sarjan vaalean kynsilakka (se sama, joista aikanaan kirjoitin oman postauksen maailman epäkäytännöllisimmästä kynsilakasta), Brasiliasta tuotu bergamotin tuoksuinen minikokoinen vartalovoide sekä kaksi Gemeyn rajauskynää musta ja ruskea. Mustasta loppui väri ja ruskeasta mureni terä. Mitä tästä opimme? Älä osta tällaisia tuotteita varastoon, vaikka ne kuinka olisivat loppuunmyynnissä - niin minä tein ja tussit vanhenivat melkein käyttämättöminä.



Lisäksi tyhjentyivät myös maailman paras meikinpoisto aine, yritän saada aikaan vertailevan postauksen kahdesta viimeksi käyttämästäni meikinpoistoaineesta. Ja hammastahna, kuvassa muistuttamassa siitä, että uusi olisi taas syytä hankkia.
Touko-kesäkuussa yhteensä siis 15 poistoa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitat todella kivasti, ihmettelen miten sulle ei tule kommentteja...

Hyvä blogi :)

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Kiitokset kehuista. Kommentteja ei tule todennäköisesti siksi, että tämä blogi ei ole kovin tunnettu, koska sitä ei ole linkattu mihinkään virallisille blogilistoille (ei ainakaan minun toimestani) - kirjoitan sitä lähinnä itseni iloksi. Mukava kuitenkin kuulla, että joku tänne silloin tällöin "eksyy".