keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Liikaa asiaa

Viime aikoina on käynyt niin, että aika on blogin suhteen loppunut, vaikka kirjoitusaiheita mielessä onkin runsaasti ollut. Käsitöitä on jemmassa, mutta puolikasta sukkaa puuttuu, joten ne ajattelin esitellä sitten kerralla. Mä yritän koota taas jostain aikaa, mutta ihana helteinen keli houkuttelee enemmän ulos kuin koneen vierelle, ehtiihän sitä sitten ehkä talvellakin kirjoitella. Ja kun oikein hautoo aiheita niin ne maistuvat ehkä vähän paremmilta kunnolla jalostuneina.

Jotenkin tuntuu, että olen ihan liikaa keskittynyt siihen toiseen blogiin, mutta ensimmäinen kenkäpari on jo tienattuna ja toinen hyvässä vauhdissa eli kyllä se on kannattavaakin tähän vain itselle kirjoittamiseen verrattuna.

Mitä sitten on viime aikoina tapahtunut - ei varsinaisesti mitään suurta; töissä on käyty ja kotitöitä tehty, kyläilty, nautittu auringosta ja jumpattu. Vaakakin on kevennyt pikkuisen, mutta valitettavasti vain liian vähän, jaksan kuitenkin uskoa ihmeisiin. Myös tämän blogin suhteen siis siihen, että vuorokauteen ilmestyy mystisesti pari ylimääräistä tuntia, jotka voin pyhittää blogilleni.

Sitä odotellessa jatketaan vanhaan malliin.

Ei kommentteja: