torstai 9. kesäkuuta 2011

Jotain outoa

Olen vältellyt Yves Rocherin kosmetiikkapuotia jo viimeisen vuoden ajan, nyt kuitenkin kävi lankeemus ja tein tilauksen. Siinä on jo ensimmäien outo asia ja kun näette, mitä tilaus sisälsi, siinä on sitten se toinen outo asia.

Tätä jälkimmäistä outoa asiaa voisi pohjustaa sillä, että viimeisen syntymäpäiväni jälkeen aivoissani on tapahtunut joku vinksahdus, sillä olen totaalisesti lakannut välittämästä muiden ihmisten ajatuksista. Pari päivää sitten harkitsin vakavasti sitä, että laitan bikinit päälle ja lähden pyöräilemään, kun halusin ruskettua, siis tarkemmin määritellen bikinitopin ja shortsit. Tuollaista ajatusta ei kyllä ole tällä pallonpuoliskolla ennen mieleeni pälkähtänyt.

Ilmeisesti nämä Y.R. hankintani menevät sitten samaan sarjaan. Tilaajalahjana oli kolmiosainen bikinisetti. Kaksi yläosaa, toinen mallia toppi ja toinen mallia kolmiobikinit sekä yhdet tai-malliset housut. Eiväthän nämä normaalisti minulle ole mahtuneet, mutta nyt joku paholainen ajoi tilaamaan ne ja kas, alaosa istui täydellisesti, yläosiin olisin kaivannut kaaritukia, koska olen tottunut käyttämään niitä. Kyllä noilla kovasti porkkanapenkkiä perkaa.


Yläpuolella olevassa kuvassa kaikki kolme bikinit osaa leviteltyinä sarongin päälle. Se oli tietenkin myynnissä samantyylisessä kuosissa ja samassa sävyssä kuin bikinitkin ja kun senkin sai vielä alennuksella - vain hintaan 2,90e - oli se pakko hankkia. Pareon mukana tuli myös tuo ison napin näköinen kiinnityssolki, joka näkyy kuvan alalaidassa, sitä voi käyttää myös muiden huivien kanssa eli pelkästään se on jo tuon 2,90e arvoinen. Sävy kaikissa vaatteissa on niin sama, että melko tarkkaan saa katsoa, että erottaa muut vaatteet ja pareon toisistaan.

Samassa paketissa tuli sitten vähän muutakin eli pari tuubia kasvojen kuorinta-ainetta, kun vanhat alkavat olla kohtuullisen loppu ja kaksi deodoranttia (välillä jotain muuta tuoksua kuin dermosiliä, kiitos) sekä purkillinen partavaahtoa. Loput kuvassa näkyvät jutut eli huulipuna, rannekoru ja sormus olivat tilaajalahjoja ja nimipäivälahjoja tai muuten vaan kiitos tilauksesta tuotteita. Pareoineen kaikkineen koko satsi maksoi 17e. Siinä on meikäläiselle kosmetiikkaa pitkäksi aikaa. Niin, korostettakoon vielä kerran, että huulipuna oli ilmainen - en siis ole sortunut ostamaan värikosmetiikkaa.



Ei kommentteja: