torstai 20. tammikuuta 2011

Kunnasta ja Tildaa

Lupasin itselleni palkkioksi suursiivouksesta selviämisesta "jotain kivaa". Lupaukseni lunastin ostamalla itselleni kaksi uutta Tilda-kirjaa ja yhden Mauri Kunnaksen.

Tilda- kirjoista minulta puuttuivat Tildas juleideer ja Tildas sommarideer. Joulukirjan parasta antia olivat lumiukot ja karkkitötteröt, muut ohjeet eivät oikein sytyttäneet. Kesäkirjasta irtosi valitettavasti vielä vähemmän. Yksikään siinä olleista harvoista malleista ei aiheuttanut kutinna sormenpäihin, johtuuko sitten siitä, että pidän enemmän noista kissoista, etanoista ja pupuista kuin Tildan nukkehahmoista. Tildoista minulta puuttuu enää kaksi kaikkein vanhinta kirjaa (joulu ja pääsiänen), joita ei ole suomennettu - olisikohan siis jo aika siirtyä kirjojen hamstraamisen sijasta käytännön toteutukseen.


Mauri Kunnas-kokoelmaamme täydensin Vampyyri vaarin tarinoilla, jun sellainen sattui alennus myynneissä kohdalle. Samaan kuvaan sattuivat sitten äidiltä jouluksi saamani kirjat, jotka vihdoin ja viimein muistin ottaa maalta mukaani. Piparikirjassa oli todella paljon kaikkia hauskoja ideoita, joulukirjaan en vielä ole ehtinyt tutustua, ajattelin säästää sen tämän vuoden jouluksi.

Ei kommentteja: